Reklama

Reklama

Ocelový meč

  • Česko Ocelový úsvit (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nacházíme se kdesi v budoucnosti, kdy se ze světa stala pouze suchá pláň. Oceány již neexistují a jezera jsou vyschlá na prach. K posledním existujícím pramenům pitné vody se stahují přeživší lidé a budují kolem nich města. Jednu takovou osadu však vykořisťuje proradný Damnil a jeho skupina banditů a zabijáků. Jejich studny totiž rychle schnou a potřebují vodu správců osady za každou cenu. Ale do města v ten čas přichází osamělý válečník s dlouhým mečem na zádech, který se před bandity odmítá sklánět. Damnilově skupině začíná být jedinou překážkou v cestě a nekompromisní výzvou k boji. (Slimak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Dárius 

všechny recenze uživatele

Tak v takové roli jste Patrika jěště neviděli.Kdysi dávno za soudruhů po večerech-když bylo daleko do výplaty jsme na takové filmy koukali.Holky zblázněné do Patrika,viděly už "Hříšný tanec" jen komentovaly "Je něco co tenhle člověk neumí?"Docela se těším až si koupím právě vycházející Dvd a celou tudle perlu si připomenu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami hrozne hlúpe (hlavne motivácie a konanie záporákov) a Swayzeho skákanie a kotrmelce sú aj pri ohľade na dobu vzniku trápne. Film dobre deklaruje, že VODNÝ SVET je vlastne vydarený film a že ROAD WARRIOR je nedosažiteľný. Celkovo neškodné a akčné finále celkom znesiteľné. Keďže som si však nedávno opäť pozrel prostoduchého ale inak skvelého KYBORGA, nemôžem dať lepšie hodnotenie... ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cakal som nejaky lepsi klon na temu Mad Max, ale toto je ovela slabsie. Trapne vozidla na ekologicky pohon vo mne nezanechalo ani kusok adrenalinu v mojich zilach, ked ten maly smradoch s tym vozidlom unikal pred tym banditom. Obcas sa vo filme nieco vydarilo, ako boli tie suboje s mecmi, ale ostatok stalo za nic. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle vypadalo jako docela drsný postapokalyptický béčko s osamělým válečníkem v podobě Patricka Swayzeho, kterej si to tam půjde vyřídit s nějakýma zmetkama, co tam utlačujou hodný obyvatele nějakýho miniměstečka. Což o to, ono to tak více méně je a dokonce tu Swayze ani netancuje, ale z nějakýho důvodu mě to nudilo a závěrečná slušná bitka to už nezachrání ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak za toho sympaťáka Sweyzeho tu třetí hvězdičku v béčkovém filmu dám, neb mu to seklo, bojové scény nebyly k zahození, jelikož mrštnost tanečníka se nezapře, hudba kupodivu hodně slušná, děj praprapraprainspirace v Šíleném Maxovi, a dabing Lisy Niemi zcela katastrofální, neb dabérka si u toho možná pilovala nehty a fakt, ale fakt ji to nebavilo, tudíž diváka zcela monotónně informovala o čemsi, co jí bylo putna. Padáka a ven ! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama