Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela husty. Scenaristum uz asi hrablo, takze z pokracovani Chuckyho udelali "rodinny drama" a netroufam si tipovat, co bude priste. Ale kdyz myslim rodinny drama, samozrejme to je hlavne cerna komedie se spoustou hlasek a par dobrejma vrazdama. A do toho vseho se porad resi Tiffany a Chuckyho syn Glen - Glenda. Co se tyce smrti, tak jsou spravne krvavy, ale neni to nic hororovyho, vsechno je totiz podany s humorem. Navic diky delce film nezacne nudit a ty loutky jsou fakt vymakany. A krom toho tu je jeste docela slusnej pribeh, ale vic jak na 3* to nevidim. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Na začiatku to tak zlé až nebolo, ale netrvalo dlho a zvrhlo sa to k nehoraznému paškvilu. Už to nemá absolútne nič z hororu, je to len trápna sebaparódia, ani nie vtipná, len trápna. Glen/Glenda je otrasný prídel do série a celé to premiešanie mytológie a záver tak ničia skvelú hororovú sériu ako sa to žiadnemu filmu ešte nepodarilo. Prečo potom 20%? Lebo Jennifer Tilly, ktorá si robí zo seba takú srandu (a je vtipná!), že inak nemôžem. Inak strašné, po úžasnej štvorke taký prepad... Dlho som nemal takú chuť vypnúť film. Bojím sa, kam ta séria ďalej pôjde. Ešte horšie ako trojka. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Dětské hře, Gremlins nebo Critters vyrostla celá jedna generace.. buď s tlamou ostrých zubů nebo s kultovními hláškami si to tyhle postavičky směle razily k diváckému zájmu. Chucky, vybavený už od jedničky hlasem Brada Dourifa, je v pátém pokračování sice o poznání méně vtipnější, ale režisér Don Mancini (stál už u scénáře jedničky a do každého pokračování tak trochu kecal) má tuhle postavu náležitě zmáknutou. Film je prosycený odkazy na jiné hororové snímky, nechce děsit ani lekat, chce jen nabídnout několik proklatě černých hlášek, úsměvných mordů i moderní popkulturní hororovou zábavu. Jinak samozřejmě trpí nespočtem křečovitého roubování a posunování něčeho, co prakticky postrádá zajímavější děj. Výsledek je tím pádem prchavý, jak bublinky v sodovce.. nicméně i to někomu stačí.. za mě nikam nevybočující průměr!! ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)
  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno