Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem co mám od tohoto dílka vlastně očekávat. Horor to není v žádném případě a komedie, no asi jak pro koho, vtipné to zase příliš nebylo, ale v každém případě bych jim do dalšího filmu doporučila dobrého psychologa. Dvě hvězdičky dám za jejich roztomilého syna/dceru (ono se to nemohlo rozhodnout), který se v každé stresové situaci počůral do kalhot, což bylo dost často. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Vážnost je tady navíc, každý si musí uvědomit, že sleduje komedii s hororovou postavičkou a ne čistokrevný horor, který byl stejně jenom první díl. Páté pokračování je u mě hned na druhém místě, hned za zmiňovanou první Dětskou hrou. Tiffany z nevěsty zůstala, zůstal i Charles L.Rey a nově přibyl na seznam „made in japan“ Glen/Glenda – jako nová postava, ale není filmu příliš přínosem. Hodně parodujících odkazů, vybuchlá Britney, dost krve a hip-hoper Redman. Nadmíru zvládnutá práce za kamerou, dobré budování atmosféry, umocněno chytře zvolenou hudbou, jenom přidává na celkovém GP požitku. „5 years later“ si mohli autoři odpustit….8/10* ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chuckyho sémě“ není přímo zklamání, přece jen už jsem nečekal, že by po čtvrtém dílu mohla série jít ještě o něco výš, ale přece jen jsem v to alespoň trochu doufal. Jennifer Tilly je tentokrát hvězdou filmu a Chucky je trochu v pozadí, i když některé jeho hlášky stojí za to. Příjemná je pak třeba vedlejší role Johna Waterse, legendy bizarních filmů. Skoro si říkám, že tohle by bylo docela fajn zakončení série, ale Manicini se znovu rozjíždí a ještě je na co se těšit. Anebo čím trpět. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)

Reklama

Reklama