Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak už se mi přes veškerou snahu o ještě větší prasárničky (onanující panenka)  začínají Chuckyho štrapáce trochu zajídat. Zde ta má nechuť pramení i možná z  psychopatického, ale velmi otravného,  potomka Glen/Glendy , jenž měl být  vtipným odkazem na majitele Batesova motelu, koneckonců památná scéna ze sprchy je tu rovněž použita.  Ani přes množství dalších, mnohdy i povedených, odkazů na ikony žánru či spoustu krve a brutální vraždy jsem se nemohl zbavit lehkého pocitu trapnosti z křečovitosti a recyklačních nešvarů téhle série. Nicméně za střeva ven či kostlivce ve skříni zůstanu u slabších čtyř hvězd i tady ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poslední pokračování šílení panenky Chuchyho jeho přítelkyně Tifany a jejich dítěti jehož pohlaví se ještě nevyvynulo. Nejdřív jsme svědky jak se potomek někde producíruje na břichomluvecký soutěži. A jak se natáčí film o vraždících panenkách. Dítě najde ve studiu panenky a oživí je což samozřejmě rodiče uvítají, ale ze svého potomka nadšení zrovna nejsou. A opět začínají krvavé orgie. Je tu herečka ,která chce být ještě víc známá, ale panenky sní mají jiné plány a tak Chucky si musí vyhonit péro což je velice ujeté zvlášt, když mu Tifany dá inspiraci a ukáže kozy). A pak už stačí jen dát sperma do herečky a potomek se může hned druhý den narodit, jenže není jen jeden. A ten z Tifany pak rozseká tatku na sračku. Je to bizardní a ironické, ale hodně vtipné. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokračujeme v humornom, či skôr čiernohumornom ladení Chuckyho nevesty a takýto typ humoru tejto látke sedí, predsa len ide o vraždiacu detskú bábiku. Tentokrát ide o meta film v štýle Scream 3 a nové prostredie nemusí sadnúť každému fanúšikovi, každopádne v jednotlivostiach poteší aj tento film. Osobne mi stret hollywoodskeho sveta a Chuckyho vesmíru príliš nesadol, ale skvelá Jennifer Tilly niektoré konkrétne scény vyťahujú film nad priemer. V závere som mal v tom už trochu bordel, ale ono kto je v akom tele je myslím aj tak úplne jedno, aj tak sa to buď celé vysvetlí nabudúce, alebo sa tým nikto nebude zaoberať a pôjde sa po novej dejovej koľaji. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama