Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

Legas 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro těhotné ženy. Oko 2 dějově na první díl vůbec nenavazuje. Nelze tedy přímo srovnávat. I název "Oko" je zavádějící, protože film s ním nemá nic společného. Od japonských Ringu se film liší svou atmosférou. Zatímco Ringu se vyžívá v denní všednosti, Oko 2 je klipařskou exhibicí, kde hororovou atmosféru udržují téměř výhradně lekačky (kterých je tu požehnaně). Film má více než jednu nezapomenutelnou scénu (výtah, zastávka, skok/skoky). ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejne tak dobre jako prvni dil. Ducharina, ktera je trochu jina, nez japonske vykradacky Ringu me misty opravdu dobre vystrasila a vubec nevadi, ze cela stoji jen na lacinych lekackach. Rusive pusobily pokusy Pangovcu o rychlejsi strih a nadupanejsi hudbu, predevsim v prvni casti filmu. Vysvetleni proc a jak se vse odehrava bylo uspokojive, zadna pointa v pointe jine pointy. A Shu Qi je navic naprosto sukedelicka baba.....Jsem celkem spokojen. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se mi to líbilo o něco málo víc než jednička. S tou si sice nemá skoro nic společného (tady se ženě, co normálně vidí, zjevují duchové - v jedničce se slepé ženě vrátí zrak transplantací očí, ale následkem toho vidí duchy), taky se to tady místy táhne, ale zase asi tak dvakrát jsem se lekl a bavilo mě to o něco víc, než jednička, hlavně v poslední půl hodině. A potěšil mě i optimistický konec, byť na reinkarnaci nevěřím. Není to úplně spoiler, nebojte, tak jak jsem to napsal to může značit cokoli. Celkový pocit z toho mám ale překvapivě dobrý. Silné 3* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně horší než první díl. Zatímco první Oko mi připravilo několik infarktových momentů, zde mě trochu vystrašilo ledatak padající tělo před zastávkou. Problém je v podobě duchů a jejich aktivitě. Pangovci to zhoršují na několika místech klipovitým střihem, jenž se do duchařského horroru moc nehodí. Shu Qi je fakt baba non plus ultra, ale to tuhle unylou duchařinu nezachrání. Jak může někdo bez nějaké větší újmy přežít dvojnásobný pád z několikapatrové výšky?! Jak může duch zabránit smrti padající osoby, když jen stojí nehnutě opodál?! Závěr se mi moc nelíbil. Na tenhle filmeček se celkem dobře dívá, ale já jsem se těšil na pořádný nervák a rozhodně mě nepotěšilo pár záběrů jako z telenovely. Zklamání! 5/10 ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Tak skutečně nevím, ale oproti "jedničce" je toto velmi slabý odvar. Ano, některé scény jsou tady dobré, ale vzhledem k tomu, že "bubák" je celkem poměrně brzo odhalen, tak film ztrácí na napětí. Scény s padáním mě teda spíš rozesmály, bohužel. A to mám asijské horory velmi rád a žádný si nenechám ujít. Ale tohle skutečně zklamalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama