Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednička je takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a pro leckoho jde jistě o nostalgickou záležitost, kterou zná nazpaměť a nedá na ni dopustit. A když to šlo tak hladce jednou, je samozřejmě nutno těžit z úspěchu a ze stejného hrnce rychle vařit znovu, než popularita opadne. Někdo však měl tvůrcům vysvětlit, že nestačí kastrol s oschlými zbytky zalít vodou, posolit, převařit a čekat, jak si po smíchu lačnící divák zase pošmákne. Je lepší hrnec umýt a uklohnit nový pokrm - třeba i se stejnými ingrediencemi a trochu jiným kořením. 48% ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Ani ten druhý díl není vůbec špatnej. Já jsem měl vždycky radši druhý díl než ten první a třetí je taky ještě o něco lepší než druhý. Zdejší "záporák" Mauser je solidní a solidně zahraný . Je zde také nově představen Proctor, Zed, a bratr Erica Lassarda. Humor je na ještě lepší úrovni než v prvním díle. No a Mauser je hrozně podobný kapitánu Harrisovi z prvního. Oni jsou vlastně úplně stejní. No a Steve Guttenberg ala Mahoney je skvělý a zazářil ze všech herců nejvíc. No a pak je tu ten zbytek a ten taky stojí sakra za to. Děj, okolo toho že kadeti z předchozích dílů dostali své instruktory, je solidní. Postavy jsou skvělý. Herci jsou skvělí. Hlavní záporák je solidní. Soundtrack je božskej a opravdu zapamatovatelnej. No a scénka, kdy byl Mahoney převlečen za Rumcajse, byla skvělá. 9/10 Pokud bych si měl vybrat mezi prvním a druhým dílem, vyberu druhý. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování opět plné srandovních hlášek, humorných scének a nezapomenutelných hereckých výkonů policejních absolventů. Navíc se ke všemu přidává i záporák ZED, který mě doslova dostal. Moc nemám rád český dabing, ale tady ten jeho skřek trefili dokonale. Přes všechnu tu zábavu se zde však dá natrefit i na několik nudných pasáží, které lehce srazily mé hodnocení. I tak jde však o nadprůměrnou podívanou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Uniformovaný blázinec pokračuje. Tvůrce v prvním díle zaujalo, že kadeti mohou být rozdílní (a neohrabaní), tudíž vytvořili pestrou směsici, z které pramenil nespočet gagů. Obsazenost těchhle sympaťáků se prakticky nemění, čerstvé absolventy akademie čeká první nasazení. A v jednom losangeleském okrsku výrazně stoupá zločinnost. Situace v ulicích se postupně přiostřuje, i pokračování je hlučnější, nápady z předešlého dílu sice recyklujeme, ale pořád je to velmi solidní. I díky někdejšímu skvělému českému dabingu. ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Mahoney (Steve Guttenberg) řádí v přestrojení za gangstera, můžete na telefonní budce zahlédnout sprosté slovo psané v ruštině. Jde o interní vtip. Producent Paul Maslansky je totiž ruského původu. (HellFire)

Reklama

Reklama