Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie pokračovanie v ktorom sa kadeti policajnej akadémie prvýkrát zaraďujú do radov policajtov. Objaví sa tu ale niekoľko nových postáv, ktoré sa objavia v ďalších pokračovaniach, vrátane natvrdlého pomocníka Proctora a tiež dvojica Zed a Sweetchuck. Absenciu Harrisa vyrovnávajú práve Sweetchuck a hlavne Zed. Ten je vždy veľmi vtipný a stačí mu len otvoriť pusu a zavrešťať a väčšina divákov sa láme na kolenách. Láska Tucka je tak trochu čerešničkou na torte. Mohoney ja som panna! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Rumcajs.“ ,,I můj táta byl Rumcajs.“ Oproti prvnímu dílu šla kvalita o hodně dolů. Příběh už není takový hravý, je to víceméně jen pošťuchování policistů s výtržníky. Banda výtržníků navíc působí hrozně pitomě a jejich chování připomíná spíš nějakou skupinku mentálně postižených. Vtipných momentů ubylo, naschvály už tak vtipné nejsou a většina postav z prvního dílu už byla jen do počtu a klidně místo nich mohl hrát někdo jiný. Podle mě mohli tvůrci klidně pokračovat s příběhem v akademii a dopadlo by to lépe. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie "Police Academy" je ešte stále dobrou komédiou. Došlo k zmene režiséra, ale všetko ostatné ostáva rovnaké ako pri jedničke. Ten istý spôsob humoru. Pridaných je pár nových postavičiek, ale zachované je i gros tých, ktoré už divák pozná. Jednoduchý scenár, plný viac či menej podarených gagov, zaručí jednoduchú zábavu. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na opakované shlédnutí mi dvojka vychází jako nejlepší díl z celé série, ale jen těsně. Od začátku o poznání akčnější a bláznivější jízda než první díl který měl pár hluchých míst. No v druhé půlce už to začalo trochu drhnout, ale především za zábavného magora Zeda tu čtvrtou hvězdu nakonec dám. Navíc tu brutálně boduje zvukař Winslow moje nejoblíbenější postava, takže proč ne. Slabší čtyři hvězdice.70% ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Už to síce nie je také dobré ako jednotka, ale stále sa dá na to pozerať. Vtipné scény už nemajú takú razanciu, ako v predošlej časti, ale aj tu sa nájde zopár, ktoré pobavia. Nový herci ma nijako zvláštne nezaujali a trocha mi chýbali niektoré staré tváre z jednotky, ako napríklad Bailey, alebo aj Gaynes, ktorý dostal minimum priestoru. /60%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)
  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)

Reklama

Reklama