Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Čo nový diel, to úpadok z celkovej kvality. Tretí diel melie strašne pomaly a v závere aj z posledného. Vtipné dialógy sú menej vtipné a polovtipné dialógy sú mega trápne. Trápnosti a nezmyselnosti tu bolo až až, dalo by sa tým vysadiť celú záhradku v Grasalkovičovom paláci. "Ó, to je ale pekne zasvinený trávnik!"... 50% ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vrchní velitel Hurst byl velmi vzteklý. Hodně zlých slov padlo o naší akademii. Některá byla i cizí. Italská či irská, myslím." Souboj akademií nebyl špatný, ale základem je výcvik a ten mě zase hodně bavil. Původní sestava pro mě neztratila své kouzlo, dement Zed měl vynikající chvilky a mě vlastně bavil i "obr" Sweetchuck, mitsubishi Nogata nebo poskok Proctor. Takže až jednou budu muset zachránit svou akademii, tak se to rozhodně neobejde bez rozhodnosti velitele Lassarda, prsou seržantky Callahanové a Tackleberryho koltu. ()

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 12 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama