Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Pátral jsem v přestrojení, když vy jste ještě za sebou tahal kačera.“ Šesté setkání se starými známými mě už ničím nepřekvapilo. Byl to stejně špatný zážitek jako předchozí dva filmy. Primitivní příběh vyplňují postavy zjednodušené na jedinou vlastnost. Fórky už vlastně neexistují, místo nich jsou jen trapné šaškárny. Zcela mimo je nesourodá skupinka tří zločinců, kteří jsou ale tak šílení, že jsem se občas i zasmál. Předlouhý, nudný a smysl nedávající závěr pak tento film definitivně pohřbívá. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle díl jsem se musel asi dívat někdy v době kdy jsem začínal hulit a dal jsem si před tím asi nějakej silnej matroš, protože jinak si svoje původní hodnocení neumím logicky vysvětlit. Tohle už je totiž totálně ohraná záležitost která už nemá moc čím pobavit ani ty vtipy na duo Harris a Proctor už se tu moc nepovedli a ten tah s jakože tajným hlavním záporákem který v pozadí tahá za nitky se taky moc nepovedl, protože když budete dávat dobrý pozor, tak kdo je ta tajemná osoba která to celé řídí vám dojde už v první scéně kde se objeví. Takže velká slabota, ale aspoň pořád ještě dodívatelné až do konce.25% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po minulém dílu jsme asi zůstali tak nějak na hraně mezi podprůměrem a průměrem. Občas se člověk zasměje, ale občas kroutí hlavou, jakou trapárnu zase vymysleli. Všechny vtipy se pořád dokola opakují a tady tomu není nijak. Sympatice opět získaly záporné postavy. Jinak stejné jako díl minulý... Tradičně se z Harrise stává víc debil než prevít... ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)
  • Keď sú kapitán Harris (G. W. Bailey) a seržant Proctor (Lance Kinsey) na plošine, tak sa Harris pozrie dole na ulicu, na ktorej je rušno, no v nasledujúcom zábere je už ulica pod nimi iná a na ceste stojí aj autobus. (ČSFD)
  • Mapa na stěně v zasedací místnosti je mapa Detroitu. (HellFire)

Reklama

Reklama