Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Romantické drama z období Vánoc, které prakticky vůbec nefunguje. 90 minut je na několik samostatných příběhů jednoduše málo. Každý pak má minimum prostoru a o hodně méně prostoru, než by bylo potřeba, abych si ty postavy nějak oblíbil nebo k nim alespoň cítil nějakou sympatii. Příběh Paula Walkera je sice nejlepší, ale na Lásku nebeskou, kterou by tenhle film chtěl být, se nechytá ani z rychlíku. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Příběh se Susan Sarandon byl zajímavý, vánočně dojemný a vlastně tak trochu kopírující It's Wonderful Life, ale nechápu, proč tam musel být příběh chlápka, který chce být o Vánocích v nemocnici - byl mimo propleté univerzum ostatních (podobný problém jsem měl s příběhem japonské dívky v Babelu, taky tam neměla s ostatními nic společného). ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama