Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Po roce se pět kamarádů ze střední školy vrací z univerzit do rodného města. A zdá se, že rok strávený na vysoké většině z nich jen dodal na sexuálním apetitu. Kevin proto přijde s geniálním plánem udělat si výlet k jezeru, kde vnadné kočky tráví prázdniny. Vyhodit neschopného režiséra a kolotoč gagů se rozjede naplno. Jenže Rogers nikdy komedie neuměl a přesto se do nich tlačí. Výsledkem je sice přijatelné pokračování slavné teen-age série, ale s gagy proklatě nízko. Měl jsem pocit, že snad ve filmu ani žádné nejsou, anebo když byly, tak hodně bídně natočené. Parta z jedničky zůstala a udržela soudržnost, a to je velké plus. Bez nich by tohle semleté pokračování nestálo za moc. 50% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)
  • První scéna s Nadiou (Shannon Elizabeth) se natáčela v centru LA a nikoliv v New Yorku. Budovy Světového obchodního centra byly přidány do pozadí. Pro efekt byly do scény zahrnuty i žluté taxíky a hot dog stánek. (Stocki)

Reklama

Reklama