Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to ako prelínanie dvoch príbehov:jeden celkom zaujimavý,ten druhý slabší-romanticky ladený.Celkový dojem bol skôr nudný,smiešny a zdlhavý!Všetky filmy s danou tematikou sú si svojim spôsobom podobné,ale tento doslova kopíroval!Ak by režisérka rozvíjala skôr ten prvý príbeh,mohlo ísť o celkom slušný film!Takto je Blood and Chocolade zbytočným snímkom,ktorý nemá čo ukázať až na Agnes Bruckner :) ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako normálny, priemerný, nízko rozpočtový film. Celkom sympatický herci, nepodali nejaký super herecký výkon... ale snažili sa, ďalšie ich filmy snáď už budú lepšie. Príbeh nič moc, ale nápad sa mi páčil. Žiadna posteľová scéna, je ako vždy, pre mňa veľké plus. A to že šetrili na efektoch a radšej zvolili ako vlkolakov psov, mi nejako extra nevadilo... aj keď to troška potom stratilo na akčnosti (pretože bojovať ozbrojený so psom nieje zase až taký veľký problém). Dievčatá čo milujú romantiku a fantastické postavy sa nájdu v hlavnej hrdinke... chalani tu nenájdu nič, ani len nejakú povzbudivú myšlienku, akciu... Takže dievčatá, v pohode aj nad 12 rokov, dvere pre vás sú otvorené. ()

Reklama

kikka20 

všechny recenze uživatele

Moc jsem tomuto filmu nedávala, protože mě horory nebaví. Ale u toho dle filmu jsem se spletla. Bavil mě více jak dost a věřím, že mě bavit bude. Podle hodnocení to pro některé lidi asi nebylo dobré, ale mě se to líbilo. Nebylo to nejlepší, ale ani nejhorší. Herci byli fajn, děs byl fajn, vlci byli úchvatní, tak proč tomuhle filmu nedat šanci? Myslím, že by mu to neuškodilo a vám také ne. Doporučila bych ho snad jen fanouškům fantasy a fanouškům vlků, nedoporučila bych to určitě někomu, kdo nemá rád nadpřirozeno nebo fantasy. Koukněte zklamaní nebudete, podle mě. :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarených, kvalitných werewolf movie je ako šafránu. Spočítal by som ich na prstoch jednej ruky. Teenagerská, romantická fantasy "Krv ako čokoláda" sa tiež zaoberá vlkodlakmi. Neskúsená, neúspešná, nemecká režisérka Katja von Garnier chcela túto tému priblížiť predovšetkým mladým divákom. A tak je to teda plné pubertálnej lásky, proroctiev, vyvolených hrdinov a adolescentných vlkodlakov, ktorí sa snažia ovládnuť súčastnú Bukurešť. Hlúpy nezmysel. Zlí herci, úplne bez charizmy. Chudobná produkcia, ktorá šetrila, kde sa dalo. Celé to vyznieva lacno a naivne. Tento film je dobrá voľba na spestrenie emo dýchanku partie malých školáčok. Rozhodne nie je určený pre starých, ostrieľaných, horrorových borcov. ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se už dlouho u odpadního vlkodlačího filmu nezasmál. Romantická zápletka se občas prolínala s krvavým masakrem nebohých obětí ( ovšem bez krve), vlkodlaci skákali jak opice a jejich proměna byla naprosto trapná. Ona většina speciálních efektů v tomhle snímku má hodně mizernou kvalitu a amatéřina z nich srčí ze všech stran. Jediné co se mi fakt líbilo byla hlavní herečka. Když už byl celý film o hovnu, tak tam mohli dát alespoň víc erotiky, když už tu měli pěknou ženskou. Jenom kvůli ní dám 30%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama