Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

tom88 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela blbé a poster zde vypadá lépe, než celý film. Tak co mne rychle napadá? Název jsem příliš nepochopila, byť se ho myslím snažili ve filmu nějak vysvětlt, pro mě zbytečně, Hugh Dancy tu plýtvá svým talentem, zatímco pěkná tvářička Agnes Bruckner sem víc než patří, děj odehrávající se v Bukurešti - proč proboha (opět vysvětlení, znovu mdlé), aspoň tedy ta Bukurešť mohla vypadat přitažlivěji, příběh hloupý, ale hlavně, film mohl být mysteriózní, napínavý, s hudbou si taky mohli vyhrát, ale nic z toho se nestalo. Bylo to bez chuti. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Celé se to plynule pohybuje mezi 3 a 2 *. Je to holt romantický akční snímek, což si žádá hezkou vlčici, starého vlka a jeho nástupce. Pro příklad, jak zničit 3* běhu městem jedné dívky zahaléné v kapuci ? Nechat ji nelogicky poskakovat po stěnách domů, vypadá to otřesně. Obdobný pocit má člověk z libovolného poskakování. Pak zde máme celkem hezké záběry kostela, čokolády, malovaných obrázků a na závěr romantického průletu noční Bukurešťí. Aby bylo trochu akce, tak to zředíme lovem člověka, kde lze pozorovat zajímavý přerod ve vlky, ale samotný lov už tak zábavný není. Když už sme si ukázali karty v ruce, může dojít na hlavní akci, zase si zaběháme, škoda že nikomu nedošel malý handikap vlků při lezení po stromech. Pár jich kilnem nožem a zakočíme to pár kousanci, sice mi připadl ten náskok poněkud delší, ale to, že se kráska objevila po přeměně nahá a prosí nezabíjej mě bylo ubohé (každá z částí (kam dala šaty ?)). Nakonec dojde k převzetí moci, ten způsob ujde na 3*, ale zas to něco zkazí, třeba epochální výbuch továrny (co tam pořád bouchá?) a přehlídka mezi poddanými (kde se jich tolik vyklubalo ?). Taky sem tam dvakrát postřehl vlčici kojící Romula a Réma, není to náhodou z Říma ? Trochu daleko od Rumunska... Dá se na to koukat, a není to až taková vymývárna mozku jimž většinou dávám 2*, jenže ke 3* to má taky daleko... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama