Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

tom88 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Krev jako čokoláda - film s lákavým názvem i obsahem - se ke mně dostal tím úplně nejlepším způsobem, tedy náhodou, takže jsem se vyhnula přehnaným očekáváním. Onen romantický příběh lásky mezi obyčejným smrtelníkem a slečnou-vlkodlakem, který se z toho vyklubal, byl nakonec moc sympatický. Srovnávat s Underworldem nemůžu, jelikož jsem ještě neměla tu čest, ale ať už tohle je vykrádačka, nebo ne, mě to moc bavilo. Nebýt toho kýčovitého závěru, možná bych šla s hodnocením i výš, takhle jsou z toho jen hvězdy tři, s ohledem na úsměv Hugha Dancyho hodně silné;-) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nůůůda. Takhle by asi okomentoval film Homer Simpson a to zcela zaslouženě jelikož neexistuje jiné slovo, které by tento film lépe vystihlo. Příběhově se film trochu přibližuje průměrnému "Underworldu" ale i ten vypadá vedle tohoto díla jako trhák. Ve filmu se nic neděje, herci jsou příšerní o tricích nemluvím a o příběhu už vůbec ne. Ruce pryč a ušetříte si 90 minut života, které jsem já bohužel promrhal sledováním týhle kýčovitý romantiky se špetkou hororu. ()

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama