Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Něco jako Underworld, ale slabší. O hodně slabší. I když je tady Hugh Dancy, který je vcelku roztomilý, je jinak obsazení zbytečně nevýrazné. Speciálně samozřejmě hlavní představitelka, která na mne jako vlčice opravdu nepůsobí. Jinak klasicky protřelý příběh o zakázané lásce tedy nenadchne, ale kombinace krve a čokolády zas tak špatná není. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nůůůda. Takhle by asi okomentoval film Homer Simpson a to zcela zaslouženě jelikož neexistuje jiné slovo, které by tento film lépe vystihlo. Příběhově se film trochu přibližuje průměrnému "Underworldu" ale i ten vypadá vedle tohoto díla jako trhák. Ve filmu se nic neděje, herci jsou příšerní o tricích nemluvím a o příběhu už vůbec ne. Ruce pryč a ušetříte si 90 minut života, které jsem já bohužel promrhal sledováním týhle kýčovitý romantiky se špetkou hororu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama