Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nůůůda. Takhle by asi okomentoval film Homer Simpson a to zcela zaslouženě jelikož neexistuje jiné slovo, které by tento film lépe vystihlo. Příběhově se film trochu přibližuje průměrnému "Underworldu" ale i ten vypadá vedle tohoto díla jako trhák. Ve filmu se nic neděje, herci jsou příšerní o tricích nemluvím a o příběhu už vůbec ne. Ruce pryč a ušetříte si 90 minut života, které jsem já bohužel promrhal sledováním týhle kýčovitý romantiky se špetkou hororu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bol som pripraveny na najhorsie a prezil som to, pretoze som cakal väcsiu blbost a prekvapivo ma to celkom bavilo, ale nie natolko, aby som si chcel tento film pozriet este raz. Trosicku mi to pripominalo STMIVANI (2008), akurat ze do toho bolo investovanych trosku viac penazi a v tom pripade sa dievca zalubilo do upira, tuto sa zase chlapec zalubil do dievcata, ktore sa meni na vlka. Ako horor to na mna neposobilo a netreba od tohto filmu nic ocakavat, je to v podstate slabucke a lacne... 19.05.2010 _______ Agnes Bruckner - (Vivian) +++ Hugh Dancy - (Aiden) +++ Olivier Martinez - (Gabriel) +++ Katja Riemann - (Astrid) +++ Bryan Dick - (Rafe) +++ Chris Geere - (Ulf) +++ Tom Harper - (Gregor) +++ Hudba: Reinhold Heil, Johnny Klimek +++ ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Omletá filmová tuctovka o znesvářených rodech nepobrala ani špetku invence a dokola vykrádá podobné filmy pro teenagery, v nichž všichni chodí do půl těla a skákají z velkých výšek. Tady bohužel nejsou dobré ani ty skoky, protože Katja von Garnier absolutně postrádá orientaci v prostoru a zoufale se plácá v řemeslné nemohoucnosti ve chvílích, kdy chce vetknout do své červené knihovny špetku akce. Zbytečný a hloupoučký film, který by rád byl "cool" a "in", přitom je "gay" a "out". ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama