Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Něco jako Underworld, ale slabší. O hodně slabší. I když je tady Hugh Dancy, který je vcelku roztomilý, je jinak obsazení zbytečně nevýrazné. Speciálně samozřejmě hlavní představitelka, která na mne jako vlčice opravdu nepůsobí. Jinak klasicky protřelý příběh o zakázané lásce tedy nenadchne, ale kombinace krve a čokolády zas tak špatná není. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela blbé a poster zde vypadá lépe, než celý film. Tak co mne rychle napadá? Název jsem příliš nepochopila, byť se ho myslím snažili ve filmu nějak vysvětlt, pro mě zbytečně, Hugh Dancy tu plýtvá svým talentem, zatímco pěkná tvářička Agnes Bruckner sem víc než patří, děj odehrávající se v Bukurešti - proč proboha (opět vysvětlení, znovu mdlé), aspoň tedy ta Bukurešť mohla vypadat přitažlivěji, příběh hloupý, ale hlavně, film mohl být mysteriózní, napínavý, s hudbou si taky mohli vyhrát, ale nic z toho se nestalo. Bylo to bez chuti. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Spíš krev a limonáda. Že nechápu název, by tolik nevadilo (ano, krev i čokoládu jsem tam viděl). S příběhem zde podaným lze naložit různým způsobem. Jedním z nich je přiblblá mafiánská limonáda, což je tento případ. Tisíckrát obšlehávaná šablona, tentokrát ve vlkodlačím podání. Nepochopitelně deviantní příslušnice druhu jako propagace mezidruhové tolerance, vůdce tisícileté smečky – mafióso v kožené bundě s hubou plnou zákona a tradice, jeho dědic jako idiotský floutek, který si troufne na holku, ale neporadí si s mladým pomilováníhodným spisovatelem. Chcete vědět, jak to bude dál? Prostě jako vždycky. Aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti tomu, aby se sympatická vlkodlačice zamilovala do člověka a vymanila se smečce i její tradici. Ale jestliže mi o tom chce někdo vyprávět, tak ať to má nějakou váhu, prosím. Kdyby si aspoň nízké pudy příšly na své, ale i v tomto ohledu jsem byl zklamán. Film pro mne zachraňují ženské postavy: všechny čtyři jsou nějak zajímavé, za což ovšem vděčí kráse a uhrančivosti svých představitelek. (Nejvýraznější postavou celého filmu je zakousnutá červená karkulka. Blbé, že?) Hvězdička za několik působivých obrazů. Autor titulků má asi zvrhlou zábavu v co nejméně adekvátním překladu. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Celé se to plynule pohybuje mezi 3 a 2 *. Je to holt romantický akční snímek, což si žádá hezkou vlčici, starého vlka a jeho nástupce. Pro příklad, jak zničit 3* běhu městem jedné dívky zahaléné v kapuci ? Nechat ji nelogicky poskakovat po stěnách domů, vypadá to otřesně. Obdobný pocit má člověk z libovolného poskakování. Pak zde máme celkem hezké záběry kostela, čokolády, malovaných obrázků a na závěr romantického průletu noční Bukurešťí. Aby bylo trochu akce, tak to zředíme lovem člověka, kde lze pozorovat zajímavý přerod ve vlky, ale samotný lov už tak zábavný není. Když už sme si ukázali karty v ruce, může dojít na hlavní akci, zase si zaběháme, škoda že nikomu nedošel malý handikap vlků při lezení po stromech. Pár jich kilnem nožem a zakočíme to pár kousanci, sice mi připadl ten náskok poněkud delší, ale to, že se kráska objevila po přeměně nahá a prosí nezabíjej mě bylo ubohé (každá z částí (kam dala šaty ?)). Nakonec dojde k převzetí moci, ten způsob ujde na 3*, ale zas to něco zkazí, třeba epochální výbuch továrny (co tam pořád bouchá?) a přehlídka mezi poddanými (kde se jich tolik vyklubalo ?). Taky sem tam dvakrát postřehl vlčici kojící Romula a Réma, není to náhodou z Říma ? Trochu daleko od Rumunska... Dá se na to koukat, a není to až taková vymývárna mozku jimž většinou dávám 2*, jenže ke 3* to má taky daleko... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama