Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela blbé a poster zde vypadá lépe, než celý film. Tak co mne rychle napadá? Název jsem příliš nepochopila, byť se ho myslím snažili ve filmu nějak vysvětlt, pro mě zbytečně, Hugh Dancy tu plýtvá svým talentem, zatímco pěkná tvářička Agnes Bruckner sem víc než patří, děj odehrávající se v Bukurešti - proč proboha (opět vysvětlení, znovu mdlé), aspoň tedy ta Bukurešť mohla vypadat přitažlivěji, příběh hloupý, ale hlavně, film mohl být mysteriózní, napínavý, s hudbou si taky mohli vyhrát, ale nic z toho se nestalo. Bylo to bez chuti. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu má objevit vlkodlak, každého hned napadnou pořádná jatka zalitá hektolitry rudé krve s hlasitými výkřiky obětí, kterým se od základů těchto chvil mění celý život. V tomto filmu si však můžete o těchto hrůzy nahánějicích okamžicích nechat leda jen zdát. Cestička v tomto filmu je vyšlapavána trochu jinačí trasou a to bez takřka násilnických gore scén. Za to si užijeme hřejivé lásky a romantiky, která dožene možná některou holčičku dojetím k slzám, stejně jako mě při pomyšlení co to tvůrci tomu záhadnému stvoření obecně udělali. Už z toho jde vyčíst, že toto pojetí se mi moc nezamlouvalo a velmi brzy jsem zjistil, že mě na to ani nebaví koukat. Co na plat celkově na odpad to však přeci jen není, to by bylo kruté, ale víckrát se na film nejspíše nepodívám a pokud patříte k těm šťastnějším a film jste doposavaď neměli možnost zhlédnout, doporučuji vřele ignorovat nadále, absolutně o nic jste vážně nepřišli... Leda o následujicí zklamání :). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama