Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který nevyjde až tak podle očekávání. Jestliže čekáte, že se s Johnem dají dohromady, nebude to až tak úplně jednoduché. V této komedii se dají dohromady tři holky, které se staly Johnovými obětmi při vztazích a společně se čtvrtou vymýšlí všelijaké situace, při kterých ho můžou ztrapnit. Byl lehce vtipný, na druhou stranu průměrný, žádná moc velká sláva, ale ne až tak úplně hrozný, musím uznat, že mě překvapil, jak tím, že jsem tušila, jak dopadne a nakonec to bylo úplně jinak, tak stylem, zase jsem se podívala na něco jiného, než jenom romantické komedie typu: A žili spolu šťastně až na věky ... A co bych na něm změnila? Asi bych trošku prodloužila konec, který nebyl až tak jasný, je sice pravda, že se zamilovala, ale mohl být delší, třeba další záběr z laborek a co John? Tak ten se polepšil, podle mě měl mít na konci jen jednu holku, ne plejádu. Asi bych neměnila, kdybych si měla vybrat, na co se podívám, ale není to rozhodně něco, na co bych se dívala docela často. Líbil se mi natolik, abych řekla: víc než průměr, ale na pět hvězdiček a horlivé doporučení to není, něco mi v něm chybělo, já nevím, pravý vztah, nic nepředstírat. Takže abych to shrnula: tenhle film byl dobrý, tedy nadprůměrný, něco málo bych na něm změnila, ale na druhou stranu bych jej nechala tak, je to lepší než ho ještě zkazit a jako poslední věc ke shrnutí: nevím, jestli ho doporučit nebo ne, byl takový jiný, ale zároveň stejný, jako ostatní, snažím se na něm najít něco jiného, ale moc to nejde, takže se podívejte sami a uvidíte, možná se mnou budete souhlasit a možná taky ne, to už je jen a jen na vás. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele

nechápu hodnocení "odpad" když je to Komedie / Romantický, tak logicky nemůže nikdo čekat film s vyšším smyslem, intelektuálním humorem a podobně. Hodnotím fim v rámci žánru ne celkovýho přínosu kinematografii:-D Prostě je to komedie na kterou můžete kouknout, bavit se a nemusíte u toho přemejšlet (vlastně nesmíte;-) ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Hmmm... asi bych se měl držet při zdi a dát jen tři hvězdičky... ale nééé... :) Takové filmy moc nesleduji, takže je to pro mě docela vtipné zpestření. Fungovalo to. Byla to sranda. Dopadlo to poučně a dobře... Co víc chtít od televize? :) No, je sice ostuda, že jsme si šli původně pustit Tři veterány a zůstali jsme u té televize, ale nelituju... :) Taky se mi líbilo, že to nebylo sprosté... :) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jediný ryze upřímný smích ve mně vyvolala scéna, při které se čtveřice hlavních dívek začne při volejbalu mlátit a s neuvěřitelnou dávkou nezájmu a odměřenosti je pozoruje emo-banda. Jinak totiž humoru je poskrovnu a romantika se zaplétá do svých vlastních zapeklitých plánů, až nakonec vůbec nikdo nevyjde příliš šťasten. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Ashanti stihla během natáčení zpívat na pěti koncertech. (D3VIL)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)

Reklama

Reklama