Reklama

Reklama

Plechová kavalerie

(seriál)

Epizody(7)

Je léto a začínají žně. Vydáme se za volanty kombajnů s legendami českého hereckého nebe napříč bývalým Československem. Prožijeme společně pracovní i osobní příběhy party kombajnérů z Nepomuku, která svádí boj o zrno na Slovensku, na Hané i v jižních Čechách. (oficiální text distributora)

Diskuze

Krskajebuh

Krskajebuh (hodnocení, recenze)

Ze začátku maj všichni Víťu v p.deli, leč v posledním díle procitnou a počnou jej milovat. Jardo, staré seriály mám rád, ale tohle je slabota.

Uživatel Krskajebuh smazal svůj příspěvek.

robert8

robert8 (hodnocení, recenze)

 

*V prvním díle se objeví na chvilku s pár "štěky" Jiří Šašek (Robot Emil).*

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

Haniczka

Haniczka (hodnocení, recenze)

Velmi zde vypichuji skvělou hudbu Zdeňka Marata. Zkombinovat koňský rytmus s táhlými smyčci a skvělými melodiemi - dobrá práce!

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Re Stejšn odpad! (komentáře):
"Vypíchl bych za všechny třeba zápletku jednoho dílu, který se celý točí kolem nedodaných jogurtů do závodní jídelny..."
----
Tento seriál není blbý, "blbé" jsou spíše komentáře podobné tomu Vašemu (na seriál jsem se koukal několikrát a nepamatuji si, že by se v něm řešilo "nedodávání jogurtů do jídelny"). Akceptuji to, že někteří hlupci z rozumu dávají odpad jen za to, že bylo dílo natočeno před prosincem 1989, nicméně dávat odpad a odůvodnit to takto nesmyslně?! Koukal jste vůbec na tento seriál? Podle Vašeho komentu mi to tak nepřipadá...

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Jako kluk z vesnice na to vzpomínám rád, když přijela plechová kavalerie z moravy a pokosila nám klas. Mě to vyloženě baví se na to koukat.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Není to tak špatné ve své době docela populární,my co jsme žili vtéto době se rádi na tento seriál podíváme,samozřejmě,že mladý to vnímaj jinak,starším se zase nelíbí střílečky a Hary Poter,každej vyrůstal v jiné době.

walkingdead

walkingdead (hodnocení, recenze)

Pamatuju, že jako dítěti se mi to líbilo kvůli kombajnům:-) Tak teď mrknu po xx letech na reprízu a uvidím...

Bart

Bart (hodnocení, recenze)

U slabších nebo politicky angažovaných seriálů se vždy najde někdo, kdo obhajuje Dietla slovy: On musel. Rád bych upozornil, že to tak není. Nemusel. Chtěl.

Reklama

Reklama