Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Hold môjmu najobľúbenejšiemu hráčovi amerického futbalu (po Forrestovi Gumpovi, samozrejme :) a tiež najlepšiemu klubu, aký na trávnikoch NFL kedy hral. Skromný a nevtieravý výkon M.Wahlberga, niekto by mohol povedať, že skoro "jebe na to", ale mne to tu sedí, tak f*ck off :P Nič veľké, plné klišé (ako to už väčšinou pri takýchto snímkoch býva) ale aj tak, pre mňa napriek všetkému dobré. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vince Papale si zasloužil zdokumentovat jeho neuvěřitelný příběh. Na jazyk se vkrádá myšlenka. ´´Zvládl to Ericson Core kvalitně a s úctou?´´ Já říkám, že ANO. Film nepřemožitelný je krásný film odehrávající se v ne příliš příjemné době. Mark Wahlberg hraje věrohodně, akorát teda ta jeho výška je nic moc v porovnáním se skutečným Vincem. Ale to bych jako chybu neviděl. Mě osobně nejvíc vadilo, jak ze začátku Papaleho nesnášeli. Podle mě prostě nejde hrát s mančaftem, kde mě neberou vážně. To bylo nějaký divný. Prostě tady by se muselo ještě hodně zabrat na různých prvcích, abych mohl dát 5 hvězdiček. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna nuda. Mozno je Wahlberg pre niekoho sympatak, ale pre mna je to len dalsia herecka katastrofa, ktora nema na to, ale serie sa do filmu permanentne a nonstop. Nudna a amaterska rezia filmu vladne, kopa hlucheho miesta, prisernej nudy a priserne podpriemernych rozhovorov. Presne ako, to pise kolega T2, "len taka povrchna omacka". 32 % ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Tradiční příjemná rodinná oddychovka ze sportovního prostředí s fajn hereckým osazenstvem, ale šeredně šablonovitým příběhem. Díky modernímu vizuálnímu kabátku se nebudou nudit ani lidé nezapálení do amerického fotbalu... jako například já, který dodnes absolutně nechápu o co v tom sportu vlastně jde. 74% je myslím hodnocení odpovídající ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu titulov zaoberajúcich sa športovou tématikou a skutočnými príbehmi. Navyše ústredným športom je môj milovaný americký futbal, takže niet o čom. Aj keď film nedosahuje kvalít Spomienky na titanov alebo najnovšieho The Express, stále ide o poctivý kus práce, ktorý dokáže človeka zaujať a nepustiť až do konca. Jediné čo tomuto filmu môžem naozaj vytknúť je na svoje pomery resp. na rozsah, ktorý sa snaží pokryť, možno až príliš krátka stopáž... :-) P.S. Marky Mark v dokonalej forme svojho života. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)
  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Závěrečný touchdown proti Giants, kterého Papale dosáhne je podle skutečnosti. Původní záběry z tohoto zápasu jsou v závěrečných titulcích. V reálu ale Papalemu nebyl touchdown uznán. (don corleone)

Reklama

Reklama