Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Recenze (1 259)

lord_zail 

všechny recenze uživatele

Seriál Simpsonovi je výborný (i když nedosahuje kvalit Futuramy), ale film se nepovedl... Pár dobrých fórků, ale celkově nemastné, neslané... Pro mne obrovské zklamaní. ()

MclaireM 

všechny recenze uživatele

Ked vezmem do úvahy posledné série Simpsonovcov ktoré narovinu má skor nudia ako bavia tak od filmu som čakala menej ale pobavil ma neuveritelne.Celý film bol prepchatý gagami fakt neskutočne vtipnými.A Matt Groening ukázal že Simpsonovci nemusia byt za všetkých okolností len vtipný ale to ma na tom fascinuje!Uznávam že niektoré scény ma trochu nudili ale urovnali to iné zábavnejšie scény.Najvtipnejšia scéna pri ktorej sa človek dokáže fakt neuveritelne smiať ako sa Bart prvý krát ukázal nahý("Bud požehnaný....penis"):P. ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Výborná sranda, jedna vec mi však trochu vadila a tou je, že sa vo filme objavujú paródie na iné filmy...trochu plytké :( ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-04-04] * Film není žádným průlomem v dějinách Springfieldu, je to "jen" kvalitní epizoda v délce tří standardních. ()

Dusan-Be 

všechny recenze uživatele

trošku zklamání, protože seriály jsou koncentrovanější a víc na komoru. nicméně simpsonovi jsou pojem, který má svůj standard, i když tady malilinko níž ()

Plgy 

všechny recenze uživatele

Nejznámější a nejlepší americká animovaná rodinka a tento film prostě nemá chybu.Klasické Homerovské hlášky jsou skvělé... ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Simpsonovy mám ráda, vždy mají nápad a jsou prostě zábavní. Film byl už moc. Na mě už moc málo zajímavých nápadů a nějak moc Homera... ()

Dr.Mattes 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí si zakričalo KONEČNE! A ja tak isto. Po zhliadnutí filmu som mal celkovo výborný pocit. Videl som Simpsonovcov vo filme a bavili ma! Naozaj vidno, že stačí vymyslieť dobrý dej a tvorcovia vo vedení s hlavným Mattom to dokáže natiahnúť aj na hodinu, dva, tri. Film je ako už je zvykom aj v seriáli, sprevádzaný neustálymi hláškami Homera a Barta, ktoré pobavia, múdrymi poznámkami Lízy, nad ktorými sa zamyslíme a vetami Marge pri ktorých ... relaxujeme. Jedna samostatná hviedzička je za hudobný doprovod. Hans Zimmer proste vie čo je to hudba a čo je to zložiť skvelú hudbu k trhákom (napr. aj Počiatok). Ak ste teda fanúšikmi Simpsonovcov, určite ste tento film už videli. ()

Freiheit 

všechny recenze uživatele

I přes ekologický začátek, který je naštěstí uveden na pravou míru státní propagandou shazující ekologický aktivismus do rovin krajně nesvobodné ideologie (tedy tam kam patří), je to ... super. Tento film přímo přetýká neskutečným množstvím skvělých nápadů, které Vás od srdce rozesmějí ... A funguje to i po vícero shlédnutí. ()

M.A.N.E. 

všechny recenze uživatele

Film vůbec nebyl špatný, seriál je však přeci jen o hodně lepší. Nejspíš to bude tím, že půl hodiny jednoho dílu seriálu mi úplně stačí, ve filmu se totiž musí daleko více dbát na souvislosti a výsledek jednání osob. A to je přesně to, co Simpsonových ve filmu ubírá na kvalitě. 70 % ()

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Takže, simpsonovi ve filmu, říkal jsem si, že buď to bude velmi dobré a nebo použijí kvalitní vážný příběh bez gagů..... Ani jedno, nýbrž obě dohromady, byl jsem nadšen, každá scéna měla něco do sebe a přitom to působilo velmi rozložitě, větší scény a mě jakožto fanouška Simpsnů to potěšilo a z kina jsem odcházel s pocitem, " Kdy to vyjde na DVD?!" takže není co řešit. 5* ()

martan1 

všechny recenze uživatele

Když uvážím, že film vznikl až roku 2007, tak až žasnu, kolik nových a vtipných nápadů do něho autoři dokázali vymyslet. ()

Ospalek 

všechny recenze uživatele

Film byl docela zklamáním, přesto, že jsem !veliký! fanda "Simsňáků" byl pro mě film větším zklamáním. Sice obsahuje skvělé Homerovi kousky a hlášky, že si někdy říkám jak lidi můžou takovýhle blbosti napadnout, ale hlavně příběh byl zklamáním. Do celovečerního filmu jsem očekával větší a závažnější zápletku s rozumnějším zkonstruhováním. Vymyslet takový příběh, kde je na město přiklopena obrovská skleněná polokoule, je opravdu umění, které nikdo neumí (až na výjimku). Radši se vraťte k tvoření dalších řad nestárnoucí rodiny Simpsonovích. :-) ()

karloskiller 

všechny recenze uživatele

Jak serial tak i film se jim povedl. Nikdy se u toho nebudete nudit a budete se u toho snad furt smát. I když je těžké vymyslet příběh na hodinu a půl, pracovali na tom 5 roků a de vidět, že si na tom zamakaly, protože je to skoro dokonalé grafika se dobrá možná děj mohli ještě tochu propracovat, ale stejně prostě skvětý film a hodnocení jasně 5 hvězdiček. ()

rychlik124 

všechny recenze uživatele

Bohužel tento snímek pro mě byl velkým zklamáním, protože jsou to prostě jen spojené 3 díly do jednoho a přijde mně, že dost nešťastným způsobem. Jinak je tam samozřejmě velká spousta zábavných scén. Ale i tak pro mě jen 2 hvězdy, protože těch pár vtipů ten film nezachrání. ()

Cekonek 

všechny recenze uživatele

Nudaa! Proč platíme za něco, co můžeme vidět v televizi zadarmo? Podle mě jsou všichni v tomhle kině (serveru) pěkný troubové, a tím myslím i vás... :-) Jo jo jsem trouba, ale shlédnout tento film je nutnost pro všechny, kdo mají rádi Simpsonovi! Nemusíte se bát, že by vás nalákali jako rybu na Bártovu nudli. Tradiční kvalita Simpsonů, která nezklame a parádně pobaví! Kdo má telefon na EPU nechť ji pošle na poslaneckou sněmovnu. ()

Smells 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se filmu dočkal až po zlaté éře žluté rodinky.Už se samotným seriálem to jde od sedmnácté sérii z kopce a nepředpokládal jsem,že u filmu to bude lepší.Bohužel jsem se nemýlil. ()

tuberaq 

všechny recenze uživatele

Na příbězích milé ale bláznivé rodinky z neurčitého Springfieldu kdesi ve Spojených státech amerických moje generace narozená v osmdesátých letech doslova vyrůstala - kdo by neznal cholerického Homera, grázla Barta, milující Marge, intelektem hýřící Lizu a (prostě) mimino Maggie. Film byl dlouho očekávaným trhákem léta, ale bohužel dostatečně nenaplnil očekávání. Očekáváním bylo něco průlomového a divácky zdrcujícího, naneštěstí jsme se jen dočkali šíleného příběhu, který měl slabá místa, protože by se sám o sobě vešel i do do dvacetiminutové stopáže seriálového dílu. ()

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama