Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (984)

mitush 

všechny recenze uživatele

Najlepší akčný film za poslednú dobu. Jason Statham je totalny tvrdak. Film má brutálne tempo, je síce pravda, že miestami prehnané, ale ako celok to pôsobí dobre, no a skvelá hudby už iba dotvára atmosféru adrenalínového behu o život. Jedinú slabosť by som videl v záporných hrdinoch-ani jednému som to neuveril. Takže preto 4* inak by som dal plnú paľbu. ()

Gugos 

všechny recenze uživatele

Tak Jasona Stathama já velmi můžu, takže mé hodnocení jeho věcí je tím velmi ovlivněné, ale tohle se mi opravdu moc líbilo, mělo to spád, super hlášky a super konec, velmi krásně strávených 90 min u pohodového akčňáku jen více takových charismatických herců jako je Jason ()

Aloika 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som tento film ani moc netúžila vidiť. Večer som si sadla na kreslo, zapla dvd a za chvíľu.. záverečné titulky. Celých 87 minút som sa ani nepohla. Ubehlo mi to neuveriteľne rýchlo. Aj keď akčné filmy nemám moc v láske, tento má isté čaro, ktoré ma pripútalo k obrazovke. Neviem, či to bude skvelým námeom alebo Jasonom Stathamom :) ()

-ETIENNE- 

všechny recenze uživatele

Perfektná zábavka pre dospelých, plno vtipu ale hlavne je to celé v tempe, v tempe, v tempe, v tempe, v tempe, v tempe, v tempe, v tempe, ak mi rozumiete ()

maken 

všechny recenze uživatele

Jednoducho nadupaná adrenalínová pecka, ktorá nerieši nemoralizuje ale má riadne grády... s fajnym koncom ()

f.AJimMy 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad z jedem, který Jasonovi koluje v žilách spolu z velmi dobrým režisérem dělají z tohohle filmu výbornou akční podívanou. Dobré byli i rady doktora, jako sex na ulici :) či rady feťáka že v kapkách do uší je látka kterou Jason potřebuje k tomu aby se udržel o trochu déle na životě byli k nezaplacení. Vynikající filmeček, který stojí za podívání.. ()

Marčus 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, svižné, akčně propracované, místy mírně slaboduché. Vidět tento film ještě jednou bych snad ani nemusel. 55 % ()

sugar80 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná jízda s Jasonem Stathamem v hlavní roli týpka, kterého jeho nepřátelé napumpovali jedem a on musí dělat všemožné adrenalinové kousky, aby neumřel. Postupně prochází městem, za sebou nechává jen spoušť a provádí veškeré machrovinky, na nichž můžou režiséři předvést svůj um. Film si rozhodně nedělá přehnané ambice, ale Statham je prostě cool, a to zejména pokud hodně rychle jezdí v autě a mlátí holýma rukama všemožné gangstery. ______ PLUSY: Totálně cool, film má spád, Stathamovi podobné role sedí______ MÍNUSY: Místy až brutální ()

m-Jan 

všechny recenze uživatele

A to jsem moc milostivý oproti Stathamově úloze v hlavní roli. Hlavní problém tohoto filmu je že sice nevyjede ze zajetých kolejí ale absolutně nic převratného nepřinese. Námět zajímavý ale pak je to jen jedna akce za druhou, bohužel bez hlubšího smyslu. Smůla že na střihovou zábavu mi stačí trailery ale celý film už ne. Schrnuto být mi 14 jsem nadšen 20% ()

babuca 

všechny recenze uživatele

......a toto bolo čo, videoklip ? Návod na užívanie drog ? či autotrenažér ? Ano bolo to rýchle / mal som pocit, že mi bije rýchlejšie srdce aj vďaka skvelej hudbe :) ale trocha aj ako PC hra :( Niekto to už napísal ,veľa, veľa násilia - zbytočne, pre mňa trocha trápna scéna so sexom na ulici / mám rád sex ale toto bolo až stupídne /. Treba však uznať fajn hudbu, áno Statham je cooler, miestami originalita a humor.......a vlastne o čom bol ten film ??? Pamätám len, že sa to dalo pozrieť. Zaujímavé názory aj DaViD´82 a Isherwood . ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Výborný akčný film plný adrenalínu, čo nie je zlé. Hoci viackrát po sebe by som to nepozeral, ale po nejakom čase si to pozriem rád určite. :D ()

Maci 

všechny recenze uživatele

Hlavně nezastavit! A to film splnil. Je to tempo co žene film, a to mě překvapilo, že se to dá zvládnout i tak, aby se to líbilo. Musim říct že to asi nebude pro každého, ale jako nápad povedené. Jason Statham jako velký týpek, který se s ničim a s nikym nemazlí. P.S.: Jako fanda LP nesmim zapomenout na maličkou roli Chestera Benningtona, která potěšila :) ()

Smoldo56 

všechny recenze uživatele

Statham má rád adrenalín. A to doslova, scény typu "šuk na ulici" je len omrvinkou toho čo vás čaká v Crank. Chev Chelios je skrátka otrávený a ostáva mu niekoľko hodín života, aby si ich predĺžil musí mať adrenalin a tak robí všetko možné preto aby nasral černochov v ghette, usekol ruku mafiánovi, oxukal priateľku na ulici atď. atď. Film určený fanúšikom série GTA ale aj tým, ktorí radi vypínajú mozog po troška tráve alebo si rovno vystrelia mozog. Jednoznačne hit roka a koniec is dead. Chev f4ver!!! ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Škoda, že film neudrží to zběsilé tempo nahozené od počátku. Některé scény jsou povedené (ustřelení papouška, věta: "Kolik že jsem si toho měl vzít?" či jízda po eskalátoru s autem na bok), jiné méně (příliš dlouhé pohrávání si s useklou rukou, podivná nemotornost při odchodu z bytu své milé, pálení ruky ve vaflovači a hlavně závěrečný pád, okořeněný telefonováním z mobilu). Three stars to je tak akorát. ()

dude_sal 

všechny recenze uživatele

vynikajuce a hlavne zabavne. nieco ako kombinacia Brucea Willisa a ramba. tak skor komedia ako seriozny film. ale aj napriek tomu dost akcne ponate dielo. obsahuje aj vazne sceny. ktoby to bol povedal na akcny film :D rozhodne vsak su aj tu momenty ktore tam nemuseli byt (no comment). ale celkovo pre mna velmi pestre dielo ktore nenudi. u mna 90 % ()

qnnaire 

všechny recenze uživatele

Celkom schopný film s originálnou zápletkou a so stále charizmatickým Jasonom Stathamom. Dá sa to síce vidieť asi iba raz, ale pecka to je. ()

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama