Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

Elegnor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční podívaná jakou znám. Nenáročná mlátička ke který vůbec není třeba mozek - stačí mít rád akci typu jeden na všechny, všichni na jednoho, a pro lidi, kteří mají stejně jako já rádi bezmyšlenkovitou zábavu a mrkev, je tenhle snímek nezapomenutelný zážitek. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Arního nebo Stalloneho Ramba. nejchladnější drsňák s antimagnetem na kulky je Clive Owen. Opravdu jsem se dobře pobavil, skoro mi smíchy tekly slzy. Ten dům na potkaní zámek měl taky něco do sebe. A využití mrkve se najde nejen v gastronomii či sexu jak nám Clive dokazuje. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Absurdní, ujeté a přitažené za vlasy. Doslova tupý scénář, který by, troufám si říct, vymyslel člověk s průměrnou fantazií a ani by se u toho moc nezapotil. Na druhou stranu překvapuje Shoot 'Em Up inovativními a rovněž zábavnými prvky jako je vraždění mrkví, špakátová řežba, přestřelka ve vzduchu anebo scéna nepřestanu-souložit-i-když-mně-jde-o-krk. Pěkný vizuál. Clive Owen je zabiják roku. "Eat your vegetable" ()

kolik27 

všechny recenze uživatele

Příbeh je docela zajímavý a ojedinělý. Scény místy přehnané a nereálné, ale to nemění nic na tom, že je to solidní podívaná. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Ano, nelogických věcí je zde k vidění hodně. Na můj vkus až moc. JENŽE! Já se bavila a to bylo přesně to, co jsem očekávala. Nechybí vtipné dialogy, akce, sympatičtí herci, roztomilé mimčo. Bylo by to tak za 3 a půl hvězdy, ale za Owena a jeho mrkev to zaokrouhlím na 4 :-) ()

Mincek 

všechny recenze uživatele

Velke sklamanie. Hviezdicka za hlasky a dalsia za Paula Giamattiho. Tieto 2 aspekty drzali tomuto blabolu aspon aku taku uroven. "Vies preco je lepsia zbran ako zena ? Na zbran mozes dat tlmic" ;) ()

Dub-C 

všechny recenze uživatele

Presne jak rekl JekoRek, je to sranda... Kdyby to melo byt vazne, tak ho sejmou v prvni prestrelce xD .... Tohle je proste nevsedni akcni film. 93% ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Špičková reklama na mrkev a na její blahodárný vliv na zdraví člověka...aneb Clive Owen předvedl nejvíce originální porod co jsem kdy ve filmu viděl....kdyby si film udržel tempo úvodních cca 35 min přidal bych hvězdu...jinak musím přiznat že jsem se touhle akční kokotinkou bavil...příjemný odpočinek za zvuku moderních bouchaček, které střilejí pouze v rukou majitele : - ))) ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Krásně hloupé, plno hloupých hlášek, akčních scén a jako vždy hodně hloupých protivníků... film jsem sežral jako mrkvičku :-) 4* ()

čolek 

všechny recenze uživatele

To, že se tak zasměju, jsem nečekal. Já fakt moc nemusím filmy a la jsem borec a zabiju sto chlapů. Jenomže Sejmi je všechny si přesně z těchto filmů utahuje a přidává pár skvělých nápadů. Nejlepší parodie od Žhavých výstřelů. A srovnávat jej s Crank? Vždyť právě z Cranku si film utahuje nejvíc... ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Karotkoidní akční hrdina je celkem zajímavej nápad a Clive Owen má ten správnej ksicht aby ho dokázal bez větších problémů zahrát. Jeho pan Smith nepřestává odstřelovat padouchy dokonce ani při souloži, je dostatečně vtipně drsnej a svojí mrkví dokáže nejen zabíjet. Jeho parťáci jsou v tomhle kousku Monica Bellucci, která je myslím nejen díky svému nadpozemskému poprsí dobrou volbou a mimino neznámého jména, spokojeně vrnící při poslechu death metalu. Film v podstatě paroduje akční žánr jako takový ale dalo by se z toho vyždímat mnohem víc, kdyby se režie ujal někdo zkušenější. Celkově však Shoot 'Em Up není o nic horší než 90% žánrových spřízněnců a já doufám že třeba takový Bruce Willis bude ve svém příštím filmu, při vystřelování mozků z hlav svých protivníků chroupat například tuřín. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Jeden z takových těch akčňáků, kde se člověk fakt odváže a jen si užívá šíleně přehnaných akčních scén, kde poletuje vzduchem novorozenec a sexy kojící prostitutka:D...a to je na tom to zábavné!!! 80% ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to po pořádně dlouhý noci,takže jsem byl uvolněnej a tak nějak jsem nechtěl nic moc složitýho vidět.Je to průměrná akční střílečka se sem tam dobrou hláškou a peckama nadupanej soundtrack.Ze začátku mě bavilo Owenovo: ,,Nesnášim..."ale pak když to bylo skoro v každý chvíli a v každý větě,tak to postrádalo náboj.Jinak kamera a střih mi přišli dobrý.Když člověk od toho nic nečeká,místy ho to i může příjemně překvapit. ()

mchlumak 

všechny recenze uživatele

Až do tý scény s letadlem je to paráda, pak se to krapet zvrhne v ještě větší kravinu, ale jde to. Nejlepší je úvodní scéna, kde při mega přestřelce hraje Nirvana. ()

Reklama

Reklama