Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Davis nabil zásobník ostrými, ale z hlavně mu při vší snaze létá jeden slepý náboj za druhým. On je totiž rozdíl mezi filmovým fanouškem a filmovým fanouškem. Ten první spadá do roviny dvojky Neveldine-Taylor, která má kromě nápadů i talent, ten druhý pak do škatulky loserů typu Marka Stevena Johnsona, kteří možná mají načteno, potažmo nakoukáno, ale v jejich buňkách nekoluje ani špetka potřebných ingredincí pro filmovou tvorbu. Sejmi je všechny má scénář plný nápadů, šílených scén a praštěných hrdinů, jenže s Davisem za kamerou je to jen sprška jisker, která místo rozdělání ohně akorát otravně doutná. ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Davis .. Nenávidím ty debily s koňským ohonem. Nevypadají s tím ani cool, ani sexy… No tak tohle snad ne! Když někdo neumí, je to špatné. A břídil Michael Davis zaručeně neumí. Říct, že je Shoot 'Em Up jen špatný je však zkrátka málo. Je to koncentrát ubohosti! Má neskutečně debilní scénář, který vedle jednoho listu tupého schématického děje, jenž variuje jednu a tutéž situaci jen v jiných lokacích, obsahuje ještě zhruba dva listy popsané několika rádobycool hláškami a smrtelně nudným zacuckovaným závěrem. To je asi tak všechno. Zmatené režijní podání, místy horší než scénář, pak sází na ještě více rádobycool výjevy, jenže „míra“ je jaksi slovo neznámé a tak se dočkáme totálně přestřelených ba debilních situací a přestřelek (osmdesáti procentní Crank se vedle tohoto paskvilu stává skutečným veledílem) ještě v nepovedeném sestřihu. Hodina dvacet, což je délka děje, se zdá už po úvodu nekonečná: Owen sežere mrkev, odstřelí pár blbečků a odrodí si další dítě (v té době jsem se poprvé podíval na čas a zhrozil se, že běží teprve čtvrtá minuta, kdy titulní název filmu zmizel teprve před pár vteřinami, OMG!). Clive Owen je ovšem ještě tím nejlepším na celém filmu (že je mrkev zdravá už vím dávno;-)), italštinu cedící Monica Bellucci nic nepředvede a Paul Giamatti mi je milejší v typově jiných rolích. Průser Shoot 'Em Up je tak můj horký aspirant na nechvalné ocenění Největší hovadina roku! ____ Fuj, jdu se odreagovat a DVD s LOTR v SEE bude doufám dostačující lék. ____ A byl, wtz!! ;-) _____ NEJVĚTŠÍ HOVADINA ROKU ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film kde se bude kosit, ale rozhodně ne film kde se fakt kosí od začátku do konce. Dokonce i při sexu. Clive Owen tady hraje sráče s muškou jak kdyby byl robot, cpe se mrkví, zabíjí mrkví a hláškuje každých třicet sekund. Podle mě je tohle role na něj jak ušitá (jo přesně a co teprve Max Payne) a doslova v ní exceluje, naproti němu Paul Giamatti jako pěkně kurevskej boss je snad ještě lepší, něco takovýho jsem neviděl. K akční/thriller/krimi bych určitě přidal komedie, nepamatuju kdy jsem se naposled takhle nasmál (možná u Planety Teror). Malou chvilku sice trvalo než mi došlo, že tohle je rozhodně ten typ filmu u kterýho by mi přemýšlet všechno úplně posralo, no a od tohohle bodu to byla stoprocentně skvělá zábava. A hlavně jsem rád, že mě všechny ty negativní recenze a ohlasy nezastavily na to zajít. Kéž by bylo podobných filmů v kinech víc. Eat your vegetables. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Pieseň ktorá uspí Olivera v hoteli je pieseň "Ace of Spades" od britskej rock'n'rollovej kapely Motörhead. (ČSFD)
  • Dvojčatá, ktoré vo filme hrajú malého Olivera, boli obsadené už pred svojim narodením. Režisérovi sa páčila ich nastávajúca matka. (genetique)
  • Postavu Olivera ztvárnila hned tři mimina. (Ouwen)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno