Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Problém je, že prakticky pokaždé, když se krokouš objevil, zbláznila se kamera. Ale úplně. K tomu se drtivá většina útoků odehrává ve tmě, takže víc než cokoliv jinýho jsem byl častokrát dost nasranej. A přitom nevím proč to tak bylo, protože nějaký dolar na to evidentně padnul a monstrum v celé své kráse nevypadalo z hlediska triků vůbec špatně. Takhle bylo zajímavější (nikoliv zajímavé) to, jak si partička amerických novinářů poradí se splašenými rebely z kmene Hutuů. Jinak nejsem přírodovědec, ale cválající krokodýl ve filmu, který se prsí titulkem "podle skutečných událostí", mi přijde trošku moc. 30% ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Největším plusem je, že kroukouš nevypadal jako nafukovací lehátko ve tvaru krokodýla, na kterým se růžový tlustý němci povalujou na českých plovárnách. Byl udělanej slušně. Jen ten příběh, logika, vývoj atd. Nejvíc mě pobavila scéna v níž krokouš pronásleduje černocha, kterej mu unikne a v zápětí musí znovu prchat, protože krokouš je na zemi mrštnější než ve vodě a je schopnej běhat nadzvukovou rychlostí. Navíc operuje i ve středozemí - dobrý ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kvalitních ,,krokodýlích" hororů bych si měl vážit, protože je jich samo o sobě málo, nicméně tenhle mezi ty kvalitní nemůžu zařadit.. přislo mi, že krokodýl tu nebyl na prvním místě a děj se hodně točil kolem občanský války, což mi moc nedává smysl.. kromě pohledu na pěknou africkou přírodou jsem si z toho neodnesl nic, už nikdy víc.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být co? Horor o krokodýlu v Africe a nebo o drama o konfliktech mezi Afričany? Koho sakra napadlo thle slátat dohromady? Celý film mě spíš hodně štval. Tohle nemělo atmosféru , ale spíš smutný obraz o tom jak krutě žijí lidé na "černém" kontinentě. K tomu jakýsi obří ferda co skoro neí vidět a je tam jen jako kulisa. Ten běh krokodýla za černochem po louce mělo být co? Parodie? Hodně nepovedený film. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Film dost trpí tím, že režisér zřejmě netušil, který žánr točí. A tak se animal horror střídá s válečným dramatem podobně jako na plátně velký a malý Gustav. Slušné vizuální efekty (až na tu rychlost na souši a inteligenci, se kterou si poradil s domem), dobrý hudební doprovod. Rozhodně patří mezi trojku nej krokodýlích filmů z roku 2007 po bok Rogue a Black Lagoon, ale nemá na ně. A bohužel ten francouzský dokument o skutečném Gustavovi je daleko lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Brooke Langton a Orlando Jones spolu nepracovali poprvé. Již dříve společně natáčení snímek Náhradníci (2000). (žvanimírek)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno