Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 583)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nehorázně přepálená komiksovo-videoherní jízda plná skvělých a barevných nápadů....naštěstí! Těžko uvěřit, že tenhle film dokázal někdo dát dohromady a Edgara Wrighta prostě umí. I když tentokrát měl asi nejtěžší látku na zfilmování, zvládl to bez větších problémů a pár slabších chvil (jako souboj s dvojčaty) dokážu v klidu přetrpět kvůli hromadě vizuálních i slovních vtípků. Možná je jen škoda, že Michael Cera je takové prkno, které dokáže hrát jen samo sebe (takže vlastně nehraje:)) a Mary Elizabeth Winstead by byla sexy i bez vlasů. Přesto mám trochu pocit, že tohle je cílená snaha být cool a oslovit jednu skupinu, pro kterou se stane kultem... je na tom něco špatného? Asi ne, jen ty přepálené okamžiky mi dávají pocit, že se tenhle film bude těžko doporučovat nehráči Street Fighteru/Kontry/stovky jiných a barevného vodopádu stylizace. Ve srovnání se Speed Racerem jsem nebyl uchvácen ani pohlcen, jen jsem se příjemně pobavil. A ten konec je prostě slaboučky... ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ono v tom zas tolik nových nápadů není. Mnohé z nich jsme již mohli vidět např. v Lipského Čtyřech vraždách, byť v menší míře. Vadilo mi, že ty nápady prostě neohromují, protože je považujete od začátku filmu za samozřejmé. Když přidám hloupý příběh, tak to vizuálno ani pár dobrých vtipů nevytáhne moc vysoko. Scott Pilgrim sice stojí za pokus o vidění, ale když si místo toho přečtete nějaký komix nebo si půjdete zaběhat, o nic nepřijdete. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V detailech úžasně zábavné, jako celek ale nefunkční a nudné. Děsivá kombinace, kterou bych zrovna od tohoto snímku nečekal. Mrzí mě to vážně moc. Rád bych to tak neviděl, ale když si vzpomenu na nedávný Kick-Ass (který se mi i přes zásadní odlišnosti pořád vybavoval), tak ty čtyři prostě nedám. 60%/70% PS: Ať už Cera PROBOHA hraje něco jiného než svou sto padesátou osmou figuru roztomilého klučiny. Já už opravdu NESNESU další film s ním. A to mi byl vážně sympatický. Kdysi. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Dívka ocení, když se o ni chlapi perou, ale proč takový ocas? Originální, možná. Divné, stoprocentně. Nezapřu, že se mi styl jejich bitek líbil, ale „propojení“ s příběhem mi vadil, nebo jsem ho pravděpodobně nepochopila. Ukazatel moči? WTF? Herci ošklivý a nesympatický, děj slabý, závěr vyvolávající pocit nevolnosti (což se mi normálně nestává). Nebýt osobitého podání, nebyl by Scotty tak vysoko. Nemůžu si pomoc, ale připomíná mi to: „I když hovno hezky zabalíte, stále hovnem zůstane.“ :o) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

You make me swallowed my gum! Energií nabitý audovizuální nářez, na kterém je vidět každý dolar a nekonečná porce nápadů. Nápaditější film letos v kinech zřejmě nenajdete a opravdu jsem si to vychutnával a s chutí čekal, s jakou vychytávkou přijde Edgar Wright v další scéně. Otázka je, kolik z toho množství nápadů bylo již v předloze, kterou si musím co nejdříve pořídit. Ve výsledku je to ale vlastně jedno. I za to, že to dokázal převést na plátno si Wright zaslouží plné uznání zvlášť, když to celé ještě stačí doplnit řadou hlášek a popkulturních odkazů. Je vidět, že Wright opravdu miluje staré videohry a komiksy. Mix komiksů, videoher a ještě mnoho dalšího tu totiž funguje skvěle a takové vizuální pojetí se opravdu jen tak nevidí. Herci jsou také výborní od hlavního Cery až po ty nejvedlejší figurky. Jen škoda, že Kieran Culkin se v druhé půlce už moc neobjevoval, protože jeho postava si zasloužila mnohem víc prostoru. Je totiž naprosto boží!! Scott Pilgrim mi sednul přímo náramně a ještě několikrát u této filmové videohry zmáčknu restart, abych si to celé vychutnal ještě jednou. I když chápu, že tento styl rozhodně nesedne každému a pokud vám už u traileru naskočilo u hlavy velké wtf, tak se vám to zřejmě moc líbit nebude. Teď už ale musim končit a jít si zahrát starýho dobrýho Maria. 90% ()

Galerie (145)

Zajímavosti (68)

  • Když Scott Pilgrim (Michael Cera) během finálního souboje mluví s Knives Chau (Ellen Wong), na pozadí hraje píseň kapely Broken Social Scene s názvem "Anthems for Seventeen Year Old Girl", která je v této scéně jednou z mnoha narážek na věk Knives. (Othello)
  • Všichni bubeníci ve filmu jsou dívky. (Foox)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno