Reklama

Reklama

Traveler

(seriál)
  • Slovensko Traveler
USA, 2007, 6 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Hrají:

Matt Bomer, Logan Marshall-Green, Aaron Stanford, Anthony Ruivivar, Pascale Hutton, Viola Davis, Steven Culp, William Sadler, Sonja Bennett, Billy Mayo (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tři vycházející studenti, bydlící po celou dobu studia ve společné domácnosti. Jay Burchell, Tyler Fog a Will Traveler si naplánovali společný výlet napříč Spojenými státy a jako zajímavé oživení startu navštíví muzeum, které projedou na kolečkových bruslích. Will má za úkol celou jízdu natočit na videokameru. Poté co zbylí dva muzeum na bruslích opustí, budova exploduje. Jay a Tyler se stávají hlavními podezřelými díky videozáznamům, na kterých oba spěchají ven, pronásledováni ostrahou. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Djkoma k tomuto seriálu (1)

Traveler (2007) 

Obyčejný seriál byl sestříhán na poloviční délku. Příběh je zhuštěn a každý díl obsahuje velmi mnoho nového skoro až chvílemi připomíná úžasný Prison Break. Škoda, že se pravděpodobně nebude točit zbytek seriálu, protože každého kdo ho shlédne až do konce by zajímalo, co autoři chtěli vyprávět dál. Jeden z mála zrušených seriálů, který by si zasloužil, když ne další sezonu tak minimálně závěrečný dvojdíl. ()

Reklama

Reklama