Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (300)

Hobitek4U 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na kterou se dobře kouká, ale během pěti minut zapomenete že jste na něčem byli v kině. Islu Fisher jsem si v poslední době oblíbil, tak jsem šel do kina opravdu jen kvůli ní. A nezklamala mně. Kvuli ní tři hvězdičky. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

"They said I was a valued customer. Now they send me hate mail." Jsou filmy, na které můžu prostě koukat pořád a zas a znova a nikdy se mi nezprotiví, jako je tenhle. Další romantická komedie, řeknete si. Ano, ale proč ne, když je to tak příjemný film? Výborná Isla Fisher, okouzlující Hugh Dancy, Kristin Scott Thomas se skvělým francouzským přízvukem, vtipy, které jsou povětšinou vtipné, romantika, která není přitažená za vlasy - já mám vše, co potřebuju, abych si tuhle romantickou komedii vychutnala. A navíc to člověka donutí zamyslet se nad tím, jestli vážně nekupuje příliš mnoho věcí, které vlastně nepotřebuje. A takhle nízké hodnocení si tenhle film opravdu nezaslouží. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Já bych tu Rebeccu nakopala! Nákupy, účty, fňukání nad cenami a slzy štěstí, že jsou slevy, bla bla bla.. Jako žena bych asi měla mít pochopení, ale nemám, nenávidím obchodní centra a nákupy! Na film mě nalákal pouze Hugh Dancy, ale vědět, že při každém záběru uvidím nesympatickou a zrzavou Islu, tak to ani nepustím.[Než jsem sepsala komentář, tak jsem hodnotila 3 hvězdičkami, za co vlastně? Za zdlouhavý příběh a protivnou hlavní herečku, které kamera leze za zadkem? Ani náhodou.. ] ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ako lacná čokoláda viete, že takmer nemá žiadny bohatý obsah, ale stále sa vraciate späť. Bavil som sa ohromne. 6/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nepřinesl nám tento film něco nového z obchodu? NE, NE, NE!!! Je to americký romantická komedie, která se odvíjí podle klasického scénáře, jak už je dlouhou dobu nalajnovaný v nějakém nedobitném místě ve všech studiích a všichni se jím řídí. Holka potká kluka - zamilují se - krize - happy end (i když jak pro koho). Isla Fisher je velmi roztomilá, ale to nehradí tu její protivnost, když nakupuje nebo se snaží vymanit ze své závisloti právě na tom nakupování (všichni víme, že by to nebyl americký komerční film, plný reklam na všelijaké módní značky, kdyby se jí to nakonec nepovedlo). Nemůžu vše kritizovat, je pravdou, že jsem se párkrát zasmál, ale na druhou stranu už nevím čemu. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

BSS je průměrná, americká komedie s předvídatelným vývojem a klasickou osnovou: příběh - zvrat - happyend zasazená do přostředí lesku světové módy, ale i její odvrácené strany, chronického nakupování. Obsazení nepříliš známých herců nebylo vůbec na škodu a malá role Johna Goodmana mě také potěšila. Přesto všechno se dá při tomto filmu strávit přijemných 100 minut a myslím, že se nudit nikdo nebude. Pro mě 50% ale jelikož to tu nemáme, dávám z velkorysosti *** ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Nic extra to není, ale zase bych to neodsuzoval do odpadu. Snímek bych řadil mezi průměr. Člověk se občas zasměje a nějak propluje dějem. Takže taková "pohodovka" pro zkouknutí u televize, ale rozhodně ne jako kino film, či mít očekávání romantické komedie jak u Lásky Nebeské, či Deníku Bridget Jones. 50%. ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Je to film tuctový, bez väčšieho nápadu... ale mne sa to proste páči.... zamilovala som sa do tanca s vejármi :-) Neviem ale, prečo robia taký rozruch okolo tých dlhov, čo sa týka partnerského vzťahu, myslím, že existujú aj väčšie problémy ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Zručně natočená žánrovka o tématu asi plném nějakého mně neznámého dobrodružství. Oddechovka pro diváckou skupinu, se kterou nepřicházím dobrovolně do styku. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dementně debilní především ve své první polovině. Na každou druhou scénu se dá říct jediné - ach, zase ta Amerika. Nehorázná blbost se zajímavým obsazením. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pravá zrzka a Pravá blondýnka. Najděme deset rozdílů. Zrzka se chce stát právničkou, ale redaktorkou. Nemá čivavu, ale zelený šál. Nemá tlustou, ale hubenou kamarádku. Hm… Deset rozdílů? Sorryjako. Ale obě holky mám docela ráda. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Romantická reklama na značkový hadry a lichvářské a nebankovní půjčky. Všechno je tak báječné, akorát místo exekutora nakonec přijde happyend.:-( ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Isla Fisher je sice velmi pěkné a roztomilé děvče, nicméně to na udržení mé pozornosti a vydržení jejího skotačení v kolikrát až přemrštěně barevných oblečkách skládajících se že šílených kombinací nestačí (americká móda = čím víc tím líp, čím dražší tím lepší, čím víc barevností, nesourodých kousků a dalších.. podivností, tím samozřejmě LÍP!). Jak si už všimli mnozí - vykradené scény z Ďábel nosí Pradu, co se mi naopak celkem líbilo bylo použití figurín z výloh obchodů, jinak - předvídatelné, chvílemi zábavné, chvílemi trapné, hloupé, herce aby tam chvíle člověk hledal s lupou a stejně by nenašel, přesto jsem dokoukala až dokonce a občas se i celkem bavila (čert vem zrovna čím). Rozhodně znám debilnější a trapnější podobně laděné "romantické komedie" (a většinou už jenom ten titulek "romatická komedie" zavání pěknym průserem). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Proč jsem dal čtyři hvězdy? Jen asi díky Isle Fisherové, jež je po celý film "zabalená" do oblečků by Gucci. Film určený spíše pro dívky, pro nás muže nepochopitelný - co přimělo P. J. Hogana, aby natočil film o nudném utrácení dolarů? Dějová linka je jasně daná již od samého úvodu - vytvaří film nudným. Koho bude bavit film, když předem ví, jak skončí? ()

Reklama

Reklama