Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (424)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Děs kam se po filmové sáze SW dostávají. Něco tak slabého a po stránce vizuálního i chudého jsem od Lucas Impéria nečekal. Korunou tomu je naprosto tupý příběh a jedna naprosto trapně otravná vedlejší postava! Být Lucasem tak tenhle nepovedený výtvor dám ještě několikrát zremasterovat a nejlepe celý předělat. Važně musí být tento film zcela cílen na děti? Droidi žvatlají a dělají hlupáky. Ashoka je otravný fakan a do toho malý Hutt. Lucasi nechť tě provazí kíla! Do odpadu to nedám , protože jsem si pár věcí našel co mě těch nudných 98 minut drželi (hlavně díky Obi-Wanovi). ()

Dalda 

všechny recenze uživatele

Tohle je typický pokus o využití dobře známé předlohy. Bohužel na mě moc nezapůsobil. Postavy vypadají všechny dost hranatě, což je sice uděláno záměrně, ale esteticky se mi to moc nelíbí. Často mi scény přišly z hlediska animace odbyté. Souboje se světelňáky nejsou nijak zajímavé, naopak poměrně nudné. Stejně tak akční scény v galaktických lodí nejsou nijak ohromující. Na mě to nijak nezapůsobilo. Některé efekty, které v normálním filmu vypadaly dobře, se převedením do animované podoby zcela ztrácí. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Technicky je ta animace přeci jen trochu slabší, ale po stránce stylizace se mi to docela líbí a není to vizuálně moc odlišné od původní série. Příjemně to rozvíjí děj a i když je příběh poměrně slabý a všiml jsem si několika nepřesností, od začátku do konce se alespoň pořád něco děje. Seriál má ovšem plus za využití původních hudebních motivů - bez nich by to nebylo ono. Krom toho obsahuje i zbrusu novou hudbu, která je ale trochu rozporuplná. Místy jakoby se tvůrci snažili napodobit Battlestar Galacticu. Hudebně se přejde od orchestru k bubnování a odráží se to i na stylu nasnímání. Tenhle odlišný přístup se mi ale líbí, jelikož je to v rámci Star Wars něco nového a dosud neviděného. Někdy ale tvůrci trochu přestřelují, celá scéna na skále je naopak už moc přehnaná a ani to rockové elektro se k tomu kdovíjak nehodí. Seriálu ale šanci dám vzhledem k tomu, že je údajně mnohem lepší. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Ach jo.Tohle je průser.Po těch zklamaných recenzích jsem vážně moc nečekal,ale že to bude až taková blbost...Animace katastrofální,děj neexistuje,postavy ploché jako ještě nikdy,akce je sice hodně,ale nebavila mě jediná scéna.Star Wars mám strašně rád,ale tohle je skvrna na celé sérii.Snad nejzbytečnější film,jaký jsem v životě viděl,konkurenci má možná tak ve čtverce Vetřelce.Tahle série by ve vlastním zájmu neměla pokračovat.15 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to skrátka dobré. Nie je to také pompézne ako filmy, a už vôbec nie také aké by si to zaslúžilo byť. Lenže vzhľadom na to že toto je príbeh, ktorý je vlastne úplne zbytočný, pretože sa tu nedeje veľa dejových zvratov a ten jeden - anakinov nový padawan- je vlastne len drobným obohatením deja. Ale nezávisle od filmu je to príjemné sledovanie a rozhodne s ním budú niektorý fanúšikovia nadšený aj keď si myslím že tý skolopevný skôr sklamaný. Každopádne dej je plný trefných hlášok a celkovo s toho dýcha atmosféra long time ago in a galaxy far, far away.... A rozhodne ako pilot k seriálu to nie je zlé aj keď musím podotknúť že súboje z mečmi vyzerajú až príliš hlúpo. Ale na druhú stranu je to vizuálne úchvatné a Filoni dokáže snímať akciu čo je len a len plus. Síce to troška narúša dejová línia záchrana Jabbovho syna, ale nie je to až taká hrôza ako pri Ewokoch alebo Gunganoch aj keď niektorý so mnou nebudú asi súhlasiť. Celkovo sa mi to páčilo, či už zvolená animácia, alebo dej príbehu, alebo správanie postáv. Lenže tri dávam hlavne za to že dej je skrátka seriáloví a dĺžka mu vyslovene škodí. Od záchrany Jabbovho syna sa hromadili dejové zvraty, ktoré boli ale pre konečné vyznenie zbytočné. Inak som ale spokojný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Film bude prvým animovaným Star Wars filmom premietaným v kinách. (klayman)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama