Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (424)

PKD 

všechny recenze uživatele

Pohodovka na 3.5 A díky tomuto tv s. (byť je to koment k úvodnímu flmu aka pilotu), máme Ahsoku! bez které by se (zpětně zanalyzováno), nedalo dobrých 50% seriálu, vůbec přežíti. Smutné, leč pravdivé. Jinak ano...´´musíte´´ si zvyknouti na některé obličeje alá vyřezané loutky. Je to sice poněkud podivný přístup k cgi animaci, který jsem dodnes nepochopil, ale co. Kadí pes. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na tohle by asi i Jar Jar řekl:"Fujky." Takže ještě jednou, hezky popořadě. Lucas vymyslel obrovský kult původní trilogií. Vytvořil mytologii a galaxie, ze kterých se dá těžit ještě spoustu let a těžit se bude. Pak si řekl, že to celé dodělá. Natočil novou trilogii...nablýskal jí. CHYBA! Namontoval na ní "hezčí" herce. CHYBA! Udělal z Jediů větší frajery. CHYBA! Místo dialogů narval akci. CHYBA! A vše se snažil namontovat do hlav mladších divaků. CHYBA! Inu, neudělal toho zrovna moc dobře. Jelikož původní trilogii fanaticky miluji, odpustil jsem mu hodně a i v té nové si něco našel. A co Lucas na to? Vypustil Klonové války, kde vše, co udělal špatně ještě zdvojnásobil. Ono je to svižné, ono je tam spousta postav z původní trilogie a plusy se opět najdou. Jenže! Star Wars nejsou o trapných vtipech droidů, Star Wars nejsou o "hláškách". Na druhou stranu, mečů je tam dost a příběhově je to lepší než nepovedená dvojka a hlavně, kdyby neexistovala původní sága, je to popkornovka dobrá. Jelikož všichni tvrdí, že seriál je daleko lepší, dám tomu ještě šanci. Nehledě na to, že i takováhle blbinka stačila, abych propadl zase mánii. "Nedobré je toto." řekl by starý Yoda. 2 a půl. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší SW film! Neviem, načo by svetu Star Wars bola potrebná prepracovanejšia grafika. Príbeh je jednoduchý a akčný, všetko je pestrofarebné a nabušené. Intrigy, humor i súboje sú v tejto hutnej animovanej podobe oveľa funkčenjšie než pri hraných eskapádach. Film je funkčný aj ako samostatný príbeh, ale následný seriál predsa len ešte lepšie využil svoj potenciál. Pre mňa bol Lucasov vesmír vždy trochu prostoduchý. Animovaný dravý prístup ma preto ohromne potešil... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Obočí nahoru za to, že se v těch sto minutách pořád NĚCO děje. Všechny čtyři palce dolů za to JAK se to děje. Epizoda I vám připadala infantilní? S Klonovými válkami Lucas vstupuje na území ovládané Teletubbies. Pryč je machrující Mace Windu, trhající na kusy imperiální droidy. Místo něj se připravte na fialovo-šedo-bůhvíjakou učednici, která je otravnější než Macaulay Culkin v říji. A prťavého Jabbu. A legrační průpovídky ve zmršeném dabingu. Ani ty úvodní rolovací titulky tu nejsou, protože by je asi ty desetileté děti neučetly. V důsledku ovšem nejde ani tak o rodinný podtón, odfláknutou animaci nebo Lucasovu senilitu. Tenhle průměrný televizní pilot zkrátka nemá v kinech co dělat. Netrestám ho za to nižším hodnocením, nekopu ho do slabin kvůli slavným předkům. Dávám mu to, co si zaslouží za to, že dělá z diváků nesvéprávné idioty. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Lucasova dojná kráva nazvaná poeticky STAR WARS už nenadojí tolik, jako okresní mlékárna. Tímhle tempem bude pan majitel rád, když si ráno uvaří kakao. Troška sebereflexe by neuškodila. Příští animovaný nesmysl bude asi pojednávat o dětsví OBI (když nevíte co by, najde vám to Obi) VANA KENOBIHO. O jeho dědství už snad víme všechno. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • První Star Wars film, který nebyl distribuován společností Twentieth Century Fox. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama