Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel t0m1n0 smazal svůj příspěvek.

Uživatel t0m1n0 smazal svůj příspěvek.

M-arta

M-arta (hodnocení, recenze)

Ty dialogy neměly chybu!! :-)) Např: jak partička vojáků hledá v lese zaběhlého koně, ale nalézá jenom jednu jeho zkrvavenou nohu a někdo z nich s naprosto vážnou tváří pronese: "Chudák - asi zakopnul a zlomil si nohu..." No není toto poklad? :-D

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Včera na Primě Kůl - vydržel jsem asi 15 minut, něco tak příšernýho jsem snad eště nikdy neviděl ..

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Naprostá katastrofa, podle mě snad horší než "Jak ukrást Dagmaru", snad nejhorší film, co jsem kdy viděl. A to to označovali jako horor, no ano, pokud se tím myslí úroveň snímku, tak opravdu horor. Chvíli jsem přemýšlel, jestli se nejedná o soutěžní dílo amatérskýcb režisérů z řad mentálně postižených, v takovém  případě bych si z toho samozřejmě legraci nedělal, ale takto... výprava naprosto směšná, o postavách Cortése, nebo Alvaráda se raději nezmiňovat, indiánský kmen připomíná bandu dětí hrajících si v mateřské školce, tyranosauři jsou opravdu hroziví a ani dělová koule se jich nedotkne, pokud je ovšem nepíchnete do čumáku mečem... no, já nevím, snad je to opravdu parodie na všechno, ale hodně, hodně špatná... Ke cti režiséra lze snad přičíst jen to, že si v celém svém snímku vystačil s ne více než 10ti naprostými dřeváky neherci a že snad byl celou dobu natáčení na tripu...

Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Prima Cool vysílá jako "Tyranosaurus: Zhouba Aztéků" (anglicky Aztec Rex), prosím doplňte alternativní názvy. Rok mají 2008.

microfox

microfox (hodnocení, recenze)

dal sem za to jednu hvezdicku i kdyz mam 100 chuti za to dat odpad. Je to totalni hovadina. Makety sileny. To ani filmovy "becko" na tom neni tak spatne. Asi chteli zavest cecko. Tak uz ho tu mame. Dej je uplne o nicem. Nema to hlavu ani patu. Navic kdyz byly na planete dinosauri tak nebyly na zemi lidi. Vtomto filmu je to nechapatelny. Jurskej park je chapatelnej protoze tam to i dokazali ze ziskali nakej vzorek. Zrovna tak godzila. Tam aspon rekli ze se to zrodilo za ty stoleti v mori. Tohle je totalni katastrofa o nicem. Makety sileny. Pohyby jesteru sileny. Postavy sileny. Dej silenej a reziser i autor tohodle nesmyslu musel bejt silenej. Nevidel sem nic horsiho a vypatlanejsiho nez je tohle.

Lecco

Lecco (hodnocení, recenze)

Pohádka o "armádě" o sedmi mužích, kteří se vydají okrást Aztéckou "metropoli" reprezentovanou šamanem, "králem", jeho dcerou, a dvěma nejmenovanými slečnami, aby měl kdo umřít. Naštěstí vše dobře dopadne, protože jediného hodného španěla napadne vytvořit bombu u obří pyramidy vysoké přibližně dva metry, což, jak všichni víme, je jediná možnost jak Tyranousaura Rexe zastavit. --- Ze začátku jsem tento film srovnával s Kyklopem-mizerné efekty, hrozní herci, přitroublé dialogy..ale ve výsledku to JE horší. Tohle by měl každý začínající režisér vidět, aby věděl, u čeho by také mohl skončit. Nebudu popírat, že jsem se u tohohle filmu dost nasmál, ale jsem si jist, že to byl jen obranný mechanismus, abych se z té hrůzy nezbláznil.

kenny79

kenny79 (hodnocení, recenze)

podle komentářů, jsem rád, že jsem odolal pokušení a ušetřil již zminěnýh 49 korunek. :)

Reklama

Reklama