Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,190,901Tržby Celosvetovo $34,816,824Tržby za predaj DVD v USA $7,875,617 //počet predaných kusov 372,807║ Neuveriteľné čo táto režisérska dvojica dokáže točiť ale treba uznať že ich predošlé kúski boli dokonca o dosť horšie než toto čo navarili. /0%/ ()

Reklama

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už na ničom inom, bavil som sa sa aspoň počítaním parodovaných filmov, ktorých citácie servírované bez akejkoľvek nádväznosti a hlavne bez špetky vtipu snáď ešte v žiadnej paródii nepôsobili trápnejšie. Disaster movie je viac než výstižný názov, aj keď je diskutabilné, či možno niečo podobné vôbec nazývať filmom. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Popis prvních patnácti minut. Hlavní hrdina spadne obličejem do obřího hovna, pak na něj minutu v kuse říhá nějaká hnusná ženská. Pak má hlavní hrdina oslavu, kde do punče chčije bezdomovec. Během dalších pěti minut někdo hodí na Justina Timbrlejka posrané slipy, asi v půce si kámoš hlavního hrdiny rozetře po celým xichtu hovno. A takto to pokračuje furt dál. Jedno se musí ale uznat, vždycky šlo dobře poznat koho zrovna parodujou, dvojníci byli dobří. Hlavní ženská hrdinka v těch jejich oranžových šatičkách to utrpení udělala trochu snesitelnějším. Tak za ni a závěrečnou I fuck písničku 10% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem očekával, na odpad! to rozhodně nevidím. Příběh nebo pokus o něj tu doopravdy není, scény jsou na sebe naskládané jak se hodí, bez nějaké konzistence, ale já nic víc nečekal. Parodie mám rád a musím přiznat, že tato byla ještě o trochu slabší než ty předešlé. Párkrát jsem se ovšem smíchy pomalu válel po zemi, například HSM a teplouš Zac Efron, Justin Timberlake, chipmunks – evil chipmunks, kung fu panda ;-D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama