Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

whitas odpad!

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás lidi, nechoďtě na to!" Jenom když takovéto filmy nebudou vydělávat, nebudou se ani točit. Disaster movie je naprostý vrchol trapnosti drtivé většiny parodií z poslední doby. Ty samé vtipy se obehrávají pořád a pořád dokola, kde je tomu konec? Filmařům se tady daří pouze jediná věc a to je kvantita filmů a postav, které se film snaží parodovat. Bohužel kvantita je nakonec pro tvůrce zjevně důležitější než kvalita. Kdyby se ve filmu objevil Paroubek a kouřil by přitom Topolánkovi, vůbec by to nenarušilo běh filmu, ba naopak, bezproblémů by to do toho "děje" zapadlo. Film prakticky ani nemá žádný konzistentní příběh, děj skáče jen od jednoho nepovedenýho vtipu ke druhýmu. Co z toho plyne? Masová kultura je zkrátka obrovský organizmus, který se potřebuje něčím živit a který zároveň musí něco vylučovat. A Disaster movie je krásným příkladem takového exkrementu. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama