Reklama

Reklama

Tím nejcennějším, čeho může kterákoliv země dosáhnout, je ovládání lidské mysli…  Čtyři dobrovolníci se s vidinou snadného získání peněz upsali k výzkumu na lidech. Má jít o test lidské výdrže a psychiky. Netuší, že studie je založena na drsných praktikách v nichž půjde o život. Smrtící soukolí se dává do pohybu a šance na únik je mizivá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně podobný jako 9 hráčů se smrtí zvlášt ten konec. Jen tady vidíme i za oponu což nás zase odkazuje na Kostku 0, k Saw to má asi nejdál, ale i některé momenty se najdou. Jinak je vidět co je vládní organizace schopna udělat pro dokonalýho zabijáka. Máme tu možnost nejenom sledovat chování dobrovolníků, ale i lidí za sklem, kdy vzniká dilema jak se zachovat. Jo vládní organizace jsou schopné všeho, jen ,aby měli lepší stroj na zabíjení. Celý film trpí až příliš nezáživností a neoriginalitou. Chybí tomu větší spád a zároveň i pořádná dramatičnost situace. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hrozně mi to připomínalo film Kostka. Jak nápadem, zpracováním tak koncem. Teď jsem Vám možná trošku zaspoileroval, ale seru na to. Pokud mi budete nadávat a pak se sami na film podíváte, tak mi dáte za pravdu, že byste se bez něj klidně obešli, takže si myslim, že pokud bych přecijenom v předešlý větě spoileroval, bylo by to za dobrým účelem. Pokud ne, tak mě pošlete do prdele, uleví se Vám, a život půjde dál. ()

Reklama

Tred2 

všechny recenze uživatele

Filmem vládne napětí a očekávání finálního rozuzlení. Bohužel to jsou jediná pozitiva. Celkový koncept je žánrový standard a vrchol zápletky je bohužel naprosto bez jiskry nebo překvapení. Film funguje dobře ve smyslu, že vás drží v napětí a nutí vás odhadovat jak a co se všechno ještě změní. Jenže ono se nic takového nestane, děj je jasně stanovený a tak jak si ho představujete, v té nejjednoduší podobě, ve skutečnosti je. S koncem se tak přitáhne velké zklamání. PS: slušná hudba/zvuková stopa. (Jestli se na to někdo dal stejně jako já kvůli Cleai, tak bude zklamaný) ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

The Killing Room je velmi jednoduchý film s děsně prostým scénařem, který hodně připomíná v základech kanadský Cube. Bohužel zůstává jen u nápadu uvěznit několik lidí do jedné místnosti, protože zbytek svému předchůdci nešlape ani na paty. Už samotný počet herců je tryzní a tak žádný vysoký počet originálních likvidačních pastiček, situací či scének nečekejte. Když už na ně po úherským roce přeci přijde řada, jsou nechutně odbyté a prakticky bez nějaké atmosféry. I ze samotných postaviček si budete horkotěžko hledat svého favorita. Závěr pak je něco tak debilního, že to nemá smysl ani komentovat. Dvě hvězdy dávám za né až tak moc debilní uvažování zavřených nešťastníků a pro mě nečekanou první popravu :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film o programu CIA z názvem MK - ULTRA. Jedná se o výzkum ovládání mysli v šedesátých letech. Karrií ( Clea Du Val ) to začalo a nakonec vše dostane smysl. Čtyřem dobrovolníkům jsou kladeny otázky a za špatné odpovědi je čeká smrt, je jasné, že půjde o nervy. CITÁT : Jak se jmenuješ ? Karri... Tato odpověď začne sérii událostí, které se stanou v místnosti nazvané Killig Room 13. Zajímavá myšlenka, trochu trikově odfláknutá, ale má to slušné napětí a zajímavý konec. MK - PATRIOT. Hudbu k filmu stvořil Brian Tyler. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Tony Mazzolla (Shea Whigham) ve filmu nosí tričko s nápisem Bayside Tigers, což byl název školního týmu v seriálu Saved by the Bell (od r. 1989). (FIBO)
  • Natáčelo se v Louisianě (USA). (griph)

Reklama

Reklama