Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hlouposti tohoto filmu už se vyrovná jen zábavnost jeho imbecilních dialogů, protože promluvy zdejších postav jsou opravdu neskutečně špatně napsané a navíc pronášené vyloženě prkennými herci. Potenciál látky je skoro nevyužit - nejsou tu prakticky skoro žádné pasti (!!!), taktéž zlé efekty hodně kazí dojem. O blbém závěru se snad ani zmiňovat nemusím. Od jedničky je to obrat o 360 stupňů do vod podprůměru. Jsem ovšem stále zvědav na další pokračování. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděl ze série Kostek uplne první a musím říct, že když to dávali na tom HBO vtý době tak mě to docela zaujalo, ale po shlednutí prvního dílu a po dalším shlednutí tohoto musím říct, že tohle se vážně nepovedlo.. absurdnost.. místama zajímavé, ale ten konec prostě zkazily.. místama to připomína tu japonskou sračku Ring.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takže výborný námet (tesarakt), trochu nezvládnutý scenár (prekombinovanosť) a dosť slabá réžia (príšerné triky). Na druhú stranu fajn atmosféra (biela farba) a prvý film, v ktorom bola spracovaná téma tesaraktu. O tom som čítal v jednej sci-fi poviedke od tvorcu Hviezdnej pechoty a tam ten svet bol oveľa jednoduchší a zrejme teoreticky reálnejší. Takže bolo otázkou času, kedy sa tejto trikovo vďačnej témy ujme aj nejaký tvorca. Takže zopakujem, že triky tento film strhávajú o jednu hviezdu dole, v rukách takého Nolana a za väčšie prachy by to bola pecka. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se evidentně snažili překonat perfektní jedničku a být ještě bombastičtější a tak kombinovali, kombinovali, kombinovali, až to překombinovali a poslali celej film do kytek. Hrozná, obrovská nuda s rádoby bombastickými, digitálními triky a ještě bombastičtějšími kecy. Kostky naprosto nudné, pasti často směšné (hlavně ta rotující kostka byla dost k smíchu). Kdesi v první půlce jsem vzdal pokoušet se nějak sledovat děj a různé konspirační teorie (které mě u jedničky bavily až dokonce) a jen jsem to prostě dokoukal do konce, jak to skončí. A to možná bylo mé štěstí, protože samotný konec se mi hodně líbil a bude to asi to jediné, co mi z filmu zůstane v paměti. A to je dost málo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)

Reklama

Reklama