Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

qwxyz 

všechny recenze uživatele

První série nebyla špatná a dalo se na ni kouknout(až na nějaké přehnané mánie..), navíc díky ni se objevila výborná zpěvačka A. Langerová(které do teď fandím), takže za 60%. Druhá série nebyla žádná hrůza, ale určil bych ji spíše pro fanoušky tohoto pořadu, navíc, ikdyž vítěz zpíval uměl(V. Horvát), takových kvalit jako A. L. už určitě nedosahoval, 39%. Třetí série už byla otravná, vítěz jako by nebyl neboť podle mě neumí ani kvalitně zpívat 28%. Takže celkem za 42%. ()

baby1978 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 hvězdičky za některé účinkující. V první řadě mě zaujaly Aneta Langerová, Martina Balogová, ostatní byli buď bez talentu (Dolínek) nebo neuměli zaujmout (Zaňková, Poláček, Páchová) V druhé řadě jsem překvapivě měla za favority Aliho Amiriho, Filipa Jankoviče a Kláru Zaňkovou. Petr Bende s Vlastou Horvátem byli nevýrazní a i když dodnes zpívají, tak ta nevýraznost trvá dodnes. Třetí řadu jsem sledovala kvůli Leoně Černé. Ještě se prosadili Zemanová se Spilkou, ostatní zapadli. Něgrešovou jako moderátorku nikdy nezkousnu. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prvá séria bola skvelá, potom to už išlo z kopca. Moderátorská dvojka 1. série Něrgešová/Brzobohatý skvele zohraná, finalisti talentovaní, porotcovia sympatickí a napriek tomu, že som vo finále držal palce Šárke, Aneta nakoniec svojím prvým albumom dokázala že si titul Českej Superstar skutočne zaslúžila. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dobrá většina zdejších uživatelů to drsně hází do odpadu nebo dává velkorysou jednu hvězdu a vsadím svého papouška, že to přitom poctivě sledovali a řechtali se u těch podivínů z hvězdný pěchoty, dodnes sjíždějí videa s těmi nejlepšími exoty a ve finále měli svého favorita, kterému mačkali palce do modra. Jo, jo, dělat drsňáka na ČSFD, to chce pořádně scvrklý kuličky. Jistě, je to zrůdná komerční show, ale ruku na srdce, kdo se netěšil na další nášup (ne)talentů? Kdo se nebavil? Odpad? Ale no ták… ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celou pouze první řadu, to se ještě dalo, bylo to u nás něco novýho, ale stejně se to nemůže srovnávat s American Idol nebo Britain got talent atd. Vítězku Anetu Langerovou jsem brala, něco málo se dá i poslouchat, ale vítězové dalších řad, už to nebylo ono. O Drdovi už ani pes neštěkne a Horváth je bůhví kde zahrabanej a těmhle jsem vůbec nefandila. Myslím, že to je i ztráta času a v televizi mohli dávat něco zajímavějšího a neokoukanýho. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno