Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 722)

Gottfried 

všechny recenze uživatele

Keď niekto tvrdí, že ide spraviť dobrú zombie akčnú komédiu, nastavuje si latku vysoko. Hlášky tu sú, no mohlo by ich byť aj viac, herci, až na Woodyho nie že by hrali zle, ale rozhodne nexecelujú. Vizuál nie je ohromujúci, ale naozaj slušný; najslabším prvkom filmu sa mi javí rozhodne scenár, ktorému by neuškodilo, keby si ho vzala do parády na pár týždňov partička core fanov tohto žánru a poriadne ho premiešala a okorenila. Takto ostal Zombieland neisto slintať po krvi tesne pred bránami zábavného parku. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Parádní blbina u které se dozajista pobavíte. Nejde zde ani tak o herecké výkony (na které si nemohu stěžovat), ale nejvíce jde o opravdu bravůrně zpracovaný scénář, který si určitě zaslouží zmínit. Výborně zombiefilm z jiného úhlu a to spíše komediálního. Na Úsvit mrtvých to sice asi nemá, ale já se vážně skvěle bavil. ()

Bratr 

všechny recenze uživatele

Jak já se bál, že to bude hovadina...a zaplaťpánbůh byla! Už jen perfektně zvládnutý vizuál úvodních titulků a scéna s upuštěnýma klíčema mi napověděli, že se budu královsky bavit. Když se ale potom objevil na plátně hustokrutý Woody, bavil jsem se přímo císařsky. Jakýkoliv spekulace o nevyužitým potenciálu odmítám. Trošku mi vadil úplný závěr v duchu Dowsnova světa, srážím za něj bod. Celkové hodnocení je tedy 4* + 1* kterou kompenzuje půl lahve vodky, která mě u projekce doprovázela. ()

xSxEx 

všechny recenze uživatele

Tento film je jasny priklad toho, kdyz je okolo neho VELKE POZITIVNI HALO a pak je vysledek velice slabi. Mozna je to tim, ze clovek o to vice ocekava... a nemam rad Billiho Murraye - prijde mi trapnej. ()

lubos.cermak 

všechny recenze uživatele

Komedie / Horor? Dává vám to smysl? Pokud ne, mrkněte jen tak ze zajímavosti na tenhle film a uvidíte sami, že tyhle dva žánry se nesmí míchat dohromady. Na druhou stránku se nestane, že bych těch pouhých 80 minut bylo pro vás hororem. Vcelku slušná jednorázová podívaná. ()

sidcom 

všechny recenze uživatele

Zábavná i když povrchní (co také čekat od zombie komedie že?) hříčka na téma "jak přežít zombie apokalypsu ve dvaceti jednoduchých krocích" vycházejících z těch největších klišé zombie filmů a osvědčeného komediálního triku postavit vedle sebe naprosto protichůdné charaktery. Jinak průměr, ve kterém krom pár vtipných momentů potěšil především Woody Harrelson, kterého jsem dlouho neviděl v žádné hlavní roli a geniální cameo Bill Murraye, který svým pětiminutovým výstupem ukradl pro sebe celý film :) ()

Beskydka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu nečekané:) Bavila jsem se, zombie netuctovka asi takhle bych to nazvala. A ten Bill Murray:D, to snad né:D ()

DiNozzo 

všechny recenze uživatele

Vcelku jednoduchá oddychovka, která člověka sice mockrát nepřekvapí, ale zaručeně pobaví. Dokonce i dialogy jsou zde na vcelku slušné úrovni...Woody Harrelson jako pološílený neohrožený střelec mě vskutku dostal, hlavně jeho komentáře ke Columbovi a jeho vztahu k Wichitě, jeho posedlost dostat poslední Milkblast v USA a soutěž v nejlepším zabití Zombie týdne. Pravidla pro přezití jsou také dobře ztvárněna, hlavně tedy jejich příklady. Masky zombie jsou na takovýto "nenáročný" snímek vskutku povedené, hlavně co se finále filmu týče. Ovšem ve toto všechno za sebou nechá skvělý Bill Murray. K tomu již není co dodat... ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Dostať sa od bodu A do bodu B,drsňák W.Harrelson a jeho partner,dve sestry,kopu zombíkov,mŕtve mestá,veľa krvy a hlane jedno pekné cameo.Inak nič čo by ma prekvapilo,čakal som trochu viac. 5/10 ()

Vojt Ittoh 

všechny recenze uživatele

Když už jsou všichni mrtví, nebo nemrtví, kdo sakra provozuje v chodu elektrárny? Že jim to všude všechno tak krásně svítí? Já vím, že ten film nemůžu brát vážně. Být ale všude tma, na atmosféře by to spíš přidalo... ()

Umpa-loomp 

všechny recenze uživatele

Film s obrovským potenciálom - bohužiaľ ani zďaleka nie využitým... I tak sa však stále jedná o slušnú dávku zábavy, ktorá je oproti ostatným súčasným komédiam nadpriemerná. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Chytře se tvářící komedie, která je ale pod svou slupkou prázdná. Nic extra to není, snad až na povedené efekty a občasně povedený vtip. Většina jich je ale lehce mimo. Film má spád a nenudí, ale mohlo to být daleko méně povrchní a hlubší, aby se člověk mohl bavit skutečně od srdce. Takhle je to sice sympatická zábava, ale rozhodně si u toho člověk neříká že je to lepší a lepší....je to pořád stejně průměrné. 65% a ***. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Zombieland mi připadal vlažný. Jako kdyby celej film běžel tak na půl plynu a nevyužil celej svůj potenciál. Herci byli sympatičtí a hezky se na ně koukalo. Občas z někoho vypadla dobrá hláška, ale nemůžu se zbavit dojmu, že film mohl být daleko lepší. Více akčnější. Nejlepší zombík z celého filmu byl klaun a ten zvedl mé hodnocení o hvězdičku. :-) ()

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama