Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Je mi strašně líto že to nešlo ohodnotit pěti hvězdama...to něco málo tomu chybělo,ale i přes to, že to skoro nikdo neviděl si film zaslouží 4 hvězdičky.Kdysi dávno jako malej kluk jsem viděl Enemy Mine(později i překládal na Titulkách...(katastrofálně)....Nebudu si nic nalhávat,je to podobnost zarážející...ale není to vykrádačka,jen prostě stejně pojaté sci-fy a to se mi líbí:) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, nemusíte mít za zadkem miliónový štáb, abyste natočili vinikající Sci-Fi plné překvapivých zvratů. Pokud máte rádi filmy, kde se nahání zločinec a s kvalitním scénářem, určitě tohle nenápadné a na první pohled levně vypadající dílko nevynechejte. Nenechte se mýlit obalem, obsah je kvalitní. 85% = 4/5 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi naozaj nesadlo. A to od príbehu, som čakal, že bude nabitý akciou, čo , ale nebol. Cez masky, ktoré boli fádnejšie ako v argentínskej telenovele. Až po exteriéry, ktoré naozaj noc neukázali. Ano bolo tu par zvratov, ale i tie vyzneli tak umelo a nezáživne ako i celý film. Je vidieť vo všetkom, že sa jedna o nízko rozpočtový film, to naozaj nejde prehliadnuť. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Loď ztroskotá na pusté planetě a zbylá posádka nahání uprchlého vězně pouští a skalami, které připomínají rodiště Anakina Skywalkera. Čistá sci-fi s nehloupým příběhem, který si pohrává s otázkou přežití rasy a je tahounem filmu. FIlm vystihuje slovo "jednoduchost", vastačí si s pár herci, prostředím a příběhem. # příběh 6 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Parádní, vypiplaný a kvalitní sci-fi projekt, kterému nízký rozpočet jen pomohl. Ten "Enemy Mine" motiv tam je, ale jde si to svou vlastní cestou-více "dřevní" s až MetalHurlantovským nádechem. Jedinou výtku bych měl k minutáži, která by snesla klidně jen o 10minutek zrátit a všechno by perfektně zacvaklo...... Tomuhle prostě fandím... Drželo to mou pozornost a pobavilo mě to.. Další důkaz toho, že dobré sci-fíčko nemusí být monstrum OblivionověPrometheovských rozměrů. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama