Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé vydanie tejto hudobnej reality show, pred pár rokmi, prinieslo na televízne obrazovky niečo nové. Formát, ktorý tu ešte nebol. Druhá séria sa zviezla na úspechu tej prvej. Tretia bola už len zbytočným kopaním do mŕtvoly. Ale aj tak sa to rozbehlo znova. Veď prečo neskúsiť "Česko Slovenskú SuperStar"? Iste sa ešte najde dosť divákov, ktorí budú čumeť na bandu pubertálnych exotov, čo si naivne myslia, že z nich budú hviezdy. Stále dokola to isté. Ja už mám toho plné zuby a s kľudným svedomím to hádžem do odpadu! ()

swed 

všechny recenze uživatele

Další pokračování uměle vytvářených "talentů", se drží ve stejných stopách, jako tomu bylo u předešlých sérií. Pro lidi s hudebním vkusem je to horor, je totiž jasné, že ze soutěžících těžko vyjde něco jiného, než lehce ovladatelné loutky, jakými byly svého času např. skupiny Spice Girls či Backstreet Boys. Laciná a trapná zbytečnost. 1/10 ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

.. je to ale úlet :)) Televize se napakujou, diváci se posmějou a "zpěváci" se můžou předvést. Já se bavím a nemám k tomu výhrady. Posměju se tady více než u nějakých Skopičin, Neváhej a toč apod.. Porota dobře stírací včele s Haberou. Možná za Hejmu mohli dát někoho jiného... ...Pozdrav své kamarády do kamery... a vyjmenuj nám je ještě jednou.. :D ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak v pořadí už 4. řada SuperStar opět zavítala mezi nás. Ale pozor, tentokráte jsme mezinárodní! Takže máme porotu i moderátory půl na půl. Nejprve k porotě: Hejma a Habera mi tam sedí, jsou to profíci na svých místech. Problém mám s ženským osazením. Darinka je sice pěkná, ale o jejích pěveckých kvalitách nemám valné mínění, Jandovou jsem vůbec neznal, takže ta mě teprve překvapila. Nicméně dá se na obě koukat a sem tam mají vtipnou poznámku. Teď přejdeme k moderátorům: Na Marešův exhibicionismus jsem si už zvykl a navíc se mi zdá, že zatím se drží celkem při zemi. Zato s Adelkou nemám sebemenší problém. Sympatická Slovenka, která právě Mareše krotí a skvěle k němu pasuje. Takže zatím jdu fandit Citrónovi a nechám zde tři hvězdy. Uvidíme, jak to bude dál… ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po kvalitativně strašné třetí řadě české superstar přišel mezinárodní projekt, který byl relativně dobře zpracován a pojat, přinesl zajímavě nakombinovanou porotu a moderátorskou dvojici, ovšem zejména pak kvalitnější účastníky finální dvanáctky. Stranou pak šla mezistátní rivalita a Češi fandili Slovákům a Slováci Čechům, což se mi líbilo. Ačkoliv jde o rychlokvašky, tak opravdové talenty tu byly. Tato soutěž je de facto stvořená na míru pubescentům, kteří tvoří největší část publika. Když si tuto skutečnost odmyslím, tak se dostávám z hodnocení ODPAD a dávám 3*, jelikož jsem si dobře všímal, že o Česko-slovenské SuperStar se hojně hovoří v hospodách, rodinách či dopravních prostředcích. Pokud tento pořad dokáže zaujmout takovou massu lidí, tak si je snad zaslouží. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama