Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Neverím týmto falošným hodnoteniam ,ktoré tu poväčšinou vidím. Káždý, naozaj každý ,kto má hudbu rád ,túto šou aspoň trochu sledoval. To, že sa to hanbí /ale, prečo?/ priznať, je jeho problém. Áno, súhlasím väčšinou sú to puberťáci,ale mnohí z nich dokazujú , že spievať vedia. Všeobecne mala slovenská superstar lepšiu úroveň ako česká /nemyslím,lepších spevákov/ , ale po troch sériách to už začínalo upadať. Urobiť československú superstar bol ohromný nápad ako vzkriesiť a zatraktívniť tento projekt. Dvojica moderátorov Mareš a Banášová bolá skvelá a vtipná . Adela mala spočiatku riadne navrch ,ale postupne sa Mareš chytil a nesklamal. S porotou som bol spokojný, ale bez Haberu si to neviem predstaviť.Jednoznačný líder a nenahraditeľný porotca. Chodúr bol od začiatku jednoznačným favoritom, ale čím viac sa blížilo finále, tým menej bol zaujímavý a naopak Šmajda sa z pozície outsidera svojimi perfektnými výkonmi dostal zaslúžene až do finále. Páčila sa mi aj Dominika Stará, hlavne zabila tou francúzkou piesňou. Keďže Chodúrovci boli dosť chudobná rodina tak aj preto som bol rád keď si finančne polepšil práve Chodúr.Prešiel celou súťažou takmer bez zaváhania ,takže si zaslúžil vyhrať aj napriek tomu , že ho Šmajda párkrát zatienil. Super projekt , ktorý opäť spojil Čechov a Slovákov. Nehanbím sa priznať, že som sledoval všetky prenosy a pozriem aj ďalšiu ak bude.100%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

.. je to ale úlet :)) Televize se napakujou, diváci se posmějou a "zpěváci" se můžou předvést. Já se bavím a nemám k tomu výhrady. Posměju se tady více než u nějakých Skopičin, Neváhej a toč apod.. Porota dobře stírací včele s Haberou. Možná za Hejmu mohli dát někoho jiného... ...Pozdrav své kamarády do kamery... a vyjmenuj nám je ještě jednou.. :D ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Ja sa na tú Rolincovú nemôžem pozerať.. ten jej umelý ksicht plus k tomu aj jej veľmi, veľmi hrozná slovenčina. O Marešovi ani nehovorím. Aj keď pravda je že som sa občas zabavil, niekedy nemorálne správanie a ponižovanie zo strany porotcov sa mi zdá byť prehnané, ale čo sa môžeme diviť, som si viac menej istý, že im to káže zmluva za ktorú dostanú tučný honorár.. a keď sa jedná o honorár, ľudia kazia svoje už tak prehnité charaktery. A možno by som bol taký aj ja :) A čo som sa dozvedel, veľa vecí sa pre istotu do televízneho vysielania ani nedostane. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak uděláme si malou rekapitulaci celé ČESKOSLOVENSKÉ SUPERSTAR po rockovém kole. Vrátíme se hezky do semifinále, kde excelovaly skoro všechny holky, byly úplně úchvatné a klidně by mohly vpoho konkurovat Anetě Langerové. Tehdá z Češek pro mě nejlepší Monča Bagárová a ze Slovenek Dominika Stará. V semifinále z kluků kraloval Martin Chodůr a ostatní mu sahali sotva po pás. Ve finálových kolech je po rockovém kole pro mě z holek stále nejlepší Domča Stará. Bohužel Monče velké podium nesluší, přesto její pěvecké kvality jsou nepopíratelné!!! Takže můžu už říct, že holky si zaslouží ode mě jasných 5 hvězdiček. Ve finálových kolech se na neskutečného Martina Chodůra dotáhl možná jen Jan Bendig a v rockovém kole velice překvapil Miro Šmajda! Jinak ostatní kluci za nic nestojí a bohužel na jejich úkor vypadli některé excelentní holky. Takže kluci mají ode mě 2 hvězdičky.... Moderátorská dvojice Mareš-Banášová si obecně díl od dílu více rozumí a tím pádem se i lépe doplňují a mě více baví se na ně dívat, takže 4 hvězdičky pro ně. Smyčcový kvintet, klavírista i finálová kapela jsou skvělí. Pro ně 5 hvězdiček. Porota byla ze začátku dost sprostá a nevhodná, naštěstí to už je v semifinále i finále pryč a chovají se konečně normálně. Jediný kdo je upřímný a spravedlivý a jeho názor má pro mě váhu je Palo Habera. Bohužel ostatní porotci mi někdy přijdou dost neobjektivní, takže tam spokojený nejsem, ikdyž Ondra Hejma někdy pobaví. Takže pro porotu mám nachystané nakonec 2 hvězdičky. Pokud umíte počítat, tak vám vyjde součet hvězdiček 18. Aritmetický průměr po vydělení pěti vychází 3.6hvězdiček tudíž zaokrouhleně 4...A můžu vám říct, že kvůli Martinovi Chodůrovi, Janu Bendigovi a Domče Staré (moje tipovaná nejtrojka) se na to vyplatí dívat. Bohužel jsem zde dost zklamaný těmi šílenými puberťačkami, které drží ve finále NEzpěváky na úkor konkrétně skvělé Markétky a Leony. To mě teď hodně zamrzelo, ale já vidím chybu spíše v systému posílání SMSek, kdy pokud se nepletu, tak je počet neomezený a to nahrává těmto poblázněným holčinám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama