Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

jh666

ok už to chápem, ja som si ho "nenaštudoval" lebo načo, nezaujímal ma, ale teraz, po zhliadnutých traileroch už som w obraze :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Mukade

Kdy už pochopíš, že Deadpool není temný hrdina, ale totální magor, kterej si skoro ze všeho dělá prdel?

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , Purity1711

tak som si teda stiahol a pozrel ten líknutý trailer, vrátane missing parts a viem čo mám čakať :) , môže to byť dobré, ale stále to je "komerčný projekt"... (tzn žiaden skutočný hard-r to nebude :) , bude to také milé, veselé, trocha krvičky, málo temnoty :)

na příspěvěk reagoval jh666

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mukade

v traileru je vidět hlavně zřejmě zcela nevázaný sex, to najdeš jen v eRku, stejně jako jen v eRku najdeš takové vulgarity, nemluvě o tom, že už to dávno potvrdili, že to bude nekompromisní a drsné 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mukade, Mukade

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mukade

je to eRko, už z toho traileru to jde poznat.

A Reynolds to utáhne, protože bude celou dobu pod maskou, kolikrát to mám ještě zopakovat? :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

lol, toto s kolosom bol prvý klip čo som videl z Deadpoola a ... asi by mali doplniť k popisu filmu aj komédia... :)) No keď toto bude hard erko tak zjem kefu (či čo sa to zvykne hovoriť) 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Já jsem zvědavej na ofiko release...tady z toho to na mě valný dojem neudělalo..

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

pointa ale je že v multiverse, paralelných svetoch sú predsa všetky "normálne", ani jeden fiktívny :) .Práveže by to skôr sedelo na ten skutočne fiktívny Svet Fantázie z Nekonečného príbehu... Proste toto tu nedáva veľmi zmysel, iba ako to čo som napísal v minulej vete

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Shaman1135

ale na můj vkus to nepůsobí tak scifi jak ostatní marvelovky. pokud to chápu dobře, deadpool je bejvalej specops co ovládá bojová umění, umí se zbraněmi a jeho schopnost je jakože se umí pokaždé vyléčit.

 

ale na druhou stranu, pokud je tak odolnej jsem zvědav, jakýho záporáka dostane.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Ouwen

osobne dúfam v niečo podobné ako dole spomínal Mukade, že ho niekto rozreže a Deadpool sa len pousmeje, poskladá sa, niečo zahlási, mrkne do kamery a pôjde dalej :D uvidíme, ako bude fungovať príbeh a záporák, všetko ostatné vyzerá perfektne :)

na příspěvěk reagoval Ouwen, Mukade

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama