Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Beztak vlastně film Wolverine 2009 se vlastně nestal po filmu "X Men budoucí minulost" tak bych to neřešil :D

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Wancohoff

To je jednoduché, prostě z Wadea udělali cosi, co rozhodně není Deadpool a tenhle film je takový restart postavy, kterou ovšem hraje stejný herec..

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

viete mi vysvetlit, co ma znamenat ten deadpool vo filme wolverine 2009? prave som to naschval dopozeral, a tam je deadpool vytvoreny inak, inak vyzera, ma zasitu hubu, a na konci ho wolverine zabije. aku to ma spojitost resp. oco ide.. deadpoola som este nevidel, ale podla obsahu, ako vznikol mi ten jeho pribeh vo wolverinovi absolutne nesedi.

na příspěvěk reagoval Spiker01

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

hra je dokonalá, totiž jo, hratelnost by byla nudnější kvůli průměrnému combatu a stereotypním "levelům", ale ten "příběh".. ehm ten Deadpool! Dokonalost :)

na příspěvěk reagoval Saraph

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

reccal

Hele hra je to průměrná, ale s dokonalými filmečky, kde vystihli Deadpoola úplně nejlíp. Ve filmu se ještě celkem drželi zkrátka a hlavně přidali dost citelnou romantickou linku, ale jinak je to ten nejlepší filmovej Deadpool, co vůbec mohl v takovém měřítku vzniknout.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

nemůže kombinovat filmy a komiksy, v komiksech je např Drax ultra silný monstrum který zabil i Thanose a ve filmu to je slabej šašek....Thora zabil helmou Pyma, kde ho zvětšil a nechal jej spadnout na Thora, Hulk Deadpoola roztrhal na kusy a potom usnul někde v jeskyni kde ho zregenerovaný DP abil, usekl mu hlavu, hlavu usekl i Wolverinovi a Taskmastera taky zabil...ten komiks je spíš taková sranda a nadsázka stejně jako když všechny hrdiny zabil Punisher ve stejném komiksu...ten komiks se prostě nesmí brát vážně.....asi jako Hulk world war který je taky hodně přehnaný

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Deadpool - 10/10

Takhle jsem se v kině nezasmál roky. V rámci žánru v podstatě dokonalost od první do poslední potitulkové vteřiny. Nechci to overhajpovat (failed), ale tohle je film na který mám chuť jít do kina znovu, což se mi nikdy nestává. Rko tomu hrozně prospělo a moc bych si přál aby i další komiksovky v tomhle univerzu byly Rkový. Naposledy mě v kině takhle nadchnul Kick Ass.
Kino bylo skoro plný a smálo se celý. Skvělá atmosféra. Skoro všichni si taky počkali na potitulkovou scénu. Dokonce i ty titulky samotný byly parádní. O tři řady za náma seděly nějaký holky jejichž smích byl neuvěritelně hlasitej, ale tak roztomilej že sváděl i ostatní se smát ještě víc. Fakt takhle jsem si film v kině neužil už dlooooooouho.

Nižší budget vůbec nevadil, komornější ladění sedlo a bylo vidět že využili každej cent.

 (hodnocení, recenze)

microice

spoilers------------------------------------ wolverina zabil mecom z Carbonadia, ktory vraj odstavil jeho oliecovaci proces. asi kvoli materialu? neviem. Thinga nezabil. ten sa obetoval aby otvoril nejaky portal pre deadpoola. ale aj tak mi nesedi, ze zabil hulka, ako bannera, ked spal. ved v avengers povedal banner, ze si strelil gulku do ust a hulk ju vyplul :) thora zabil jeho vlastnym kladivom, ked ho zvacsil pomocou nejakych "Pym particles" a rozmliazdil mu hlavu. ale aj tak to je dost scifi. nie je rychly, ani silny ani nic. cize vsetkych musel zabit lstou. dobrym planom. necital som cely ten komix o zniceni marvel univerza.. zeby mu do tej killing spree nikto nevliezol a nezastavil ho? komix konci ze nie, lebo to tak autori chceli. ale deadpool asi nie je najsilnejsia postava z komixov.. nebol by problem ho odstavit na prvej strane :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

microice

microice (hodnocení, recenze)

Z tvýho seznamu by tak mohl být jedinej problém Wolverine kterej se healuje ale tomu taky usekl hlavu. Thor je sračka :D
Spíš by mě zajímalo, jak zabil the Thinga.

microice

microice (hodnocení, recenze)

Sice je to dávno, co jsem to četl, ale např. Hulk mu tolikrát roztrhal končetiny až mu došly síly, změnil se na Bruce Bannera, schoval se do jeskyně, kde se vyspal a Deadpool toho využil a usekl mu hlavu.

Belancik

Belancik (hodnocení, recenze)

Neřikám ,že to byl špatnej film.. bylo to dobrý a trošku odlišný. U filmu jsem se nenudil ,ale taky mě nijak zvlášt nedostal.. čekal jsem od toho trochu víc.A dotoho 90 % a 26.nejlepší film ? .. jsem jedinej ,komu to hodnocení připadá malinko přehnaný ? :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

microice

ako ich zabil? ved nie je nijak super. len sa vie liecit a ma vojensky vycvik... wolverina, hulka, ci thora asi nezabije.. ale smrtelnych xmenov by mohol rozsekat.. ci vies ktore postavy to boli? zaujima ma to. dik.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, microice, microice

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

TheDon

Ja som si prvé pivo kúpil keď som mal 13 rokov. Nikoho netankovalo, že nemám 18. Je pravda, že alkohol sa už lepšie stráži, ale kto by riešil nejaké decká. Ak budú chcieť aj tak si to stiahnu. Ja som ale dnes 12 ročných smradov nevidel takže pohoda.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDon

to nevim paní u pokladny jim prodala lístky (sotva tam dosáhli) sem si ze začátku říkal, že si koupili lístky na Alviny nebo tak něco, no a za deset minut seděly přede mnou fakt wow 

na příspěvěk reagoval TheDon

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

já sem měl taky narváno a to sem nešel, když byla u nás premiéra, navíc šly i děcka školou povinné, ale ty vtipy a narážky na sex a podobný věci, asi tak moc nechápaly 

na příspěvěk reagoval CCCPrincess, TheDon

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslím, že nie som jediný. Je týždeň po premiére a kino totálne plné. Asi 5-6 miest voľných. A to hrajú až nečakane veľa krát za deň.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama