Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Diskuze

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ano, i v případě Logana to je blbost. Hlavně kvůli tomu, že Deadpool má větší regenerační schopnost. Jediný způsob, proč je Logan "odolnější" je jeho adamantiová kostra. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

"Už i z topky jsem je vyrazil stejně tak i Mercenaries. Za chvíli ti na mě dojdou páky he, he :-)"

 

Když vrah ukryje svoje mrtvoly, slušnýho člověka to z něj neudělá:))

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ty si ten typ, ktory nadhodnocuje filmy ak tam hraju tvoji oblubenci.

Ja som v tomto smere nekompromisny a ked môj oblubenec nic nepredvedie, tak film odjebem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Já 3* a stydím se za to, ale neměl jsem srdce odjebat Arnieho jako ty, ale v zásadě s tebou a tvým komentářem souhlasím.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já tady zase vidím toho debila z Kurýra a dělá se mi šoufl :-) Budeš na mě ty SW vytahovat ještě dlouho? Už i z topky jsem je vyrazil stejně tak i Mercenaries. Za chvíli ti na mě dojdou páky he, he :-)

na příspěvěk reagoval Lacike, vegetol.mp, Yoshitsune

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Přesně tak, Milane:) Jsi ten největší kverulant ze všech. Proto jsi dal plnou palbu novým Star Wars, kdfe hraje záporáka týpek z Prciček:)))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Hmm něco mi říká, že moje pocity z tohohle filmu by byli podobný :-) Já jsem v poslední době opravdu hrozný kverulant :-)))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jo tohle :-) Já se musím přiznat, že jsem se na to ani nekouknul to jsem vocas co? Ale já se nechám překvapit. Dneska jsem uvažoval co udělám s poslední dvoustovkou kterou jsem měl k dispozici a místo návštěvy kina Deadpoola jsem si radši koupil flašku kvalitního vína a dneska ji vypiju na své zdraví, takže kino má smůlu. Do příštího pondělí jsem už bez peněz.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Uff pořád 90%? :-) Dneska mi na chvíli v hlavě zableskla satanská myšlenka, že na to přeci jenom zajdu do kina, ale naštěstí jsem ji rychle zapudil :-) Podobně jsem se nechal vyhecovat vloni s Kingsmanem kde mě rovněž zlákalo vysoké hodnocení a pak mě to skoro mrzelo. Dvd rip to jistí.

na příspěvěk reagoval Lacike

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Bolo to super ale mne osobne miestami už ten humorný štýl vadil. Mám rád jednoduchšie veci, kde sa venujú skôr deju. Menej je viac, aspoň teda pre mňa...

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Nestane se třeba někdy v komiksech, že by se zregeneroval do normálně vypadajícího člověka?

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Tak konečně sem to viděla a musím říct že je to bomba, pro mě osobně se budou ostatní komiksovky hodně snažit aby tohle přiblížili. Prostě ty narážky skoro na všechno byli skvělí, ze scény na mostě se směju jako blbá ještě teď :D :D Prostě perfektní, jinak se to nedá popsat :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

fallanga , Saraph

Je to i blbost v případě Wolverina... Prostě bez kostní dřeně... není žádná regenace. 

DP to též nemá zakořeněné v DNA.. on má jen Logenovy buňky. 

 

Neuvědomuji... jen jsem si říkal že udělám někomu radost... :)

Regenerace z kapky krve... je logické se zeptat, jestli ta kapka k tomu potřebuje i vlastní vědomí.. nebo si DP prostě nacáká svou vlastní armádu bezduchých loutek... jak klonové Jutsu. :DDD

na příspěvěk reagoval fallanga

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

V jednomm konixe kde bojoval proti invázií mimozemskej rasy Kree (nakoniec sa k nim pridal) ho mimozemšťania naklonovali keďže im dokázal že je silnejší než ich najsilnejší bojovník. Ale tie klony mali určitú vadu. Ich regenerácia pracovala neustále a tak po čase sami od seba vybuchli :D Proste to ich telá už nevydržali a jednoducho vybuchli.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama