Reklama

Reklama

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (469)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodilo by se říci že tam kde loňský rok Butler zakončoval a to komedií Ugly Truth, tam nový rok zahajuje. Tentokráte Katherine Heigl nahradila poběhlice Jennifer Aniston, která snad už hrála s každým trošku známým hercem v nějaké romantické komedii. Nevím jestli se to jejím fanouškům ještě neplete. Na polibek mezi ní a Butlerem se čeká až do závěrečné scény. Nemusím zdůrazňovat že oproti Ugly Truth ubylo vtipu a že Butlera mám mnohem raději jako ultimátního bíjce, který lidi posílá rovnou do horoucích pekel. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách tak strašně standardizované dílo bez kouska osobnosti a kouzla, s do krve vydřenou story a každou vedlejší postavou, že sledovat v něm tak sympatické a dobré herce jako jsou Butler a Jennifer Aniston, mu spíš paradoxně ubližuje než přidává. Pocit, že ti dva si zasloužili daleko lepší film je prostě o moc silnější, než snaha radovat na 'Bounty Hunter' alespoň z něčeho. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na mě je nejpřitažlivější pistole." Na mě asi taky, ale nechlubím se tím. Nicméně pohoďák Milo mě celkem bavil a jeho ex se mi zase líbila, takže v tomto ohledu je to v pořádku. Avšak kromě solidního špičkování mezi exmanželi toho snímek moc nenabízí. Tedy kromě základního poučení o tom, že žena ovládající pravidla útěku se neloví lehce. Pro pořádek si tato pravidla zopakujme: 1. Nedejte se snadno, 2. Předstírejte pláč, 3. Rozpalte ho, 4. Flirtujte s nebezpečím, 5. Hrajte, 6. Šokujte a překvapte, 7. Ložnici máte pod kontrolou vy, 8. Dobře miřte. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ze začátku, asi tak prvních 50 minut, je to nepřekonatelná N U D A ! Potom se už konečně něco málo uděje a pak příjde na řadu rádoby romantika. Je mi osobně moc líto, že do něčeho tak scénaristicky slabého a bezduchého Jennifer šla. Celá tahle hloupost se dala odvyprávět za 10 minut. Příště už hodnocení na ČSFD poslechnu ! :-) ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia, ktorá je skôr malým ale neškodným trapasom a anitikomediálnou šarádou, druhý krát by som to už vidieť nechcela. Nič veľkolepé, ani romanticky lepkavé, príbeh a jeho peripetie desne nezaujímavé, silené. Jennifer a Gerardovi to aj celkom pristane, ale Butler má úplne iný herecký potenciál, komediálny na minimum. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z klíčových sekvencí filmu se odehrává v Atlantic City a od samého počátku tvůrci filmu usilovali o to, aby ji tam skutečně mohli natáčet. Ačkoliv měli původně v plánu natáčet tam jen zhruba den či dva, nakonec si naplánovali celý týden. (darek kartac)
  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama