Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

mira007 

všechny recenze uživatele

Když byl tenhle pořad na vrcholu, tak jsem estrádní show měl za něco neskutečně odpudivého, čím jsem nadřazeně opovrhoval jako něčím primitivním, hloupým s primitivními a hloupými diváky ( podobný případ jako u Troškových filmů ), ale dneska zpětně musím dát dva body jako respekt k vytvoření komerčně úspěšného projektu , který udělal ze svého moderátora legendu televizní zábavy ... ikdyž estrádní, která je ukázkovým případem, kterým se straší . Dokonc i Kabáti, kteří dnes vyprodávají stadiony touto show začali pronikat do televize. ()

Snathoras odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhlašuju soutěž...né že bych si myslel, že si tento koment někdy někdo přečetl (až na uživatele Bukk co mě stalkuje! xD)...ale soutěž se jmenuje "Nejtrapnější vtip Petra Novotného"...oo ano slyšíte dobře! A o co se bude hrát? Třeba o vymazávač paměti na tyto trapné fórky...tak tu je můj kandidát: Tělo mělo revoluci a řídil ji mozek. Nu a na poradě se mozek postaví a povídá: "Tak teď se zeptám kdo z vás co chce, at za to můžeme bojovat...tak tedy Záda máte slovo " Záda zuboženě řekly "Chtělo by to lááázně"...Mozek: "Okey, ted Srdce"...Srdce si tak vyšlo a řeklo "No, chtělo by to trošku víc odpočinku no". A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "Ticho Záda!...Okey, Játra?"...Játra: "No chtělo by to přestat s tím chlastem no". A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "Ticho Záda!...Dobrá připomínka Játra...tak co vy Plíce, co chcete vy?". ...Plíce se postavily a řekly: No chtělo by to přestat s kouřením no" A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "No tak sakra bude už tam vzadu ticho?!...Tak a teď se všichni postavte...no a Záda taky!" ...a Záda na to: Vždyť to říkám...nejde to...Chtělo by to lázně". (smích!) myslím, že jsem vyhrál no...tuhle sračku nepřebijete xD ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Už tehdy léta páně 1997 právě Novotný dal směr pokleslé zábavě, která v nejrůznějších mutacích opanuje už vlastně všechny naše televize (mnohdy bohužel včetně té veřejnoprávní) a neví, kdy přestat. A nemůžu si nerýpnout.. „Bavič“ Novotný dal totiž světu televizní zábavy i svého povedeného synka, neuměla, který v upoceném duchu svého otce si hrál nejprve na barmana, a teď to zkouší jako celebrita.. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Já tuhle "show" sledovala jako docela malá holka s rodičema po sobotách... a občas se i smála, jenže on se postupem času smysl pro humor mění a já nejsem schopná odhadnout, jestli bych se vtípkům pana Novotného smála jako tehdy v ty sobotní večery kdysi před více než deseti lety. Ještěže Nova vyměnila takovéto estrády za filmy, ač často průměrné. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Megatrapná šaráda, kde sa upotený Petr Novotný snažil o humor. Občas prihodil nejakú rodinnú historku či scénku, kde sa predvádzal v prevleku. Snáď v každom 3 diely tu šaškoval aj božský Kája v rôznych úlohách (napr. Ivan z Mrazíka). Samozrejme že jednotlivé fórky nemali žiadnu úroveň. Typická ukážka konzumnej nováckej zábavy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama