Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (124)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem, no zároveň sa aj obdivujem, že som takmer hodinu a pol strávil pozeraním na idiotský film s rozprávajúcimi psami. A priznávam, už dlho som nevidel väčšiu kravinu ako tento film. Ostáva pre mňa nesmiernou záhadou ako sa na niečom takomto podieľajú také osobnosti ako Owen Wilson či Emma Stone. Ale fakt nehorázna kravina! Všetky tie psy mi išli celý čas na nervy, no najviac ten "génius" Marmaduke. Ale celkovo boli hrozné aj tie ľudské postavy. Napokon musím zhodnotiť, že najsympatickejšou "postavou" celého filmu bol ten kocúr! ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Marmaduke, německá doga, moula, hromotluk a taky pes s velkým srdcem, který se musí vypořádat s novým prostředím a novými přáteli. Můžete nadávat jak chcete, můžete namítat že je to hovadina. Ale je to hlavně film o rodině, přátelství, zklamání a základních morálních hodnotách, který je naservírovaný hlavně těm nejmenším. Za mého dětství to byla trojice mluvících chlupáčů, co hledájí domov a já na Neuvěřitelnou cestu rád nostalgicky koukám dodnes. Marmaduke je pěkná pohoda pro všechny děti a i pro ty, kteří najdou dítě v sobě. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já nechápu co se tady nad tím filmem tak rozčilujete. Marmaduke je film určenej snad pro Vás? Pokud jste děti, tak ano, přičemž bych je na Vás i tipoval, když se takhle vyjadřujete. A ohánět se hodnocením z imdb? No kde to jsme...Vždyť když se film natočí pro děti, neznamená, že musí být okamžitě špatný. Mně se Marmaduke docela líbil. Neviděl jsem na něm nic hloupýho, účel by splnit dokázal. Sice jsou ty zvířata spíš digitální než opravdový, ale pořád je to jenom rodinný film. Disney Channel taky nějaký čas tvořil jeden rodinnej film za druhým a nikdy to nikomu nevadilo. Proto bych se držel spíše lepšího hodnocení, protože když se chce, a je na to nálada, tak tenhle film pobavit dokáže. ()

Hezzy 

všechny recenze uživatele

No a co, že prvoplánovost z toho čiší na sto honů a je to klišovitá rodinná komedie? Hlavní je, že i přes všechna klišé je to ohromně zábavné a milé a koukat na ty mluvící psy je prostě super :). I když jsem z těchto filmů už dávno odrostl, stále je dokáži ocenit. Navíc je tu i něco málo dobrých hlášek a třeba-"Whiskas žeroucí bestie"- budu na svojí kočku křičet 24 hodin denně. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Znáte to... Outsider přijde do nové společnosti, kde je místní elita vedená v tomto případě nacistou vyznávajícím jen čistokrevnost a za partnerku má krasavici, která hned outsiderovi padne do oka, ale už nevidí, že je to jen přelétavá nána... Hrdinským činem vystřídá nacistu, dostane vysněnou slečnu a odvrhne opravdové kamarády... Pak dostane co proto atd. atd... Aneb tisíckrát omleté téma Hollywoodu, které v této psí formě nepůsobí naštěstí tak blbě a trapně... Člověk to nějak v klidu stráví a i se u toho pobaví některými vtípky... Když jsme ale u těch vtípků, tak u rodinné komedie bych čekal poněkud více vtípků... Spíš takto... Víc vtípků, které dokážou rozesmát... Rozesmát, ne jen se párkrát uchechtnou... Upřímně jsem od toho čekal trochu víc, nicméně zklamán zas nejsem díky pár psíkům, které ten snímek oživily... P.S.: Málem bych zapomněl... Hrozně, ale HROZNĚ, mě iritují taneční scény na konci filmů... Zkazilo mi to každý díl Shreka a tento taky... Škoda... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)
  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)

Reklama

Reklama