Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skečová, neskutečně úchylná, komedie, zabývající se výhradně sexuálním tabu. Snad ani jedna ze scének mi nepřišla vyloženě trapná a to obecně podobně laděné záležitosti příliš nemusím. Samozřejmě že to bylo i díky hereckému obsazení, které se tady sešlo fakt nevídané. Každopádně musím prohlásit, že z mého pohledu se jedná, vedle Millerových, o jednu z nejlepších komedií letošního roku. 80% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Proč jsem se na tento film díval? Protože Kate Winslet! A proč jsem ho nevypnul hned po prvním příběhu, ve kterém se objevila? Myslel jsem si, že se třeba ještě zasměju! Nicméně nebýt netradičně morbidní reklamy na tampony a relativně vtipného (ale zároveň hloupého) "vadí - nevadí" bych se snad ani nepousmál. Zbytek filmu je nechutný, vynucený, perverzní, zbytečný, smysl postrádající a chuť kudlu v kapse otevřít nutící. Rámcový příběh (nebo spíš "příběh") absolutně nefungoval a poslední příběh s animovaným Beezelem si mohli tvůrci vážně odpustit (jsem tolerantní, ale čeho je moc, toho je moc). Na první pohled jde (aspoň podle traileru) o odvážný projekt s plejádou známých tváří (přičemž si říkám, jak na to mohli někteří kývnout po přečtení scénáře), který se ale utápí v obhroublém a tupém zpracování, kterému vévodí ultradementní námět a scénář. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, který snad ani nejde hodnotit. Nejspíš nejvíc wtf film, který jsem v životě viděl. Snímek samozřejmě nemá nic společnýho s uměním a že je kontroverzní se nemůžu divit. Ale co k tomu říct... Já se rád směju kravinám, takže jsem se válel smíchy často. Už jen za tu "jinakost" nemůžu nedat palec nahoru a všichni herci mají můj obdiv, že vůbec šli do něčeho takového. Jinak je pravda, že ne každý "příběh" má stejnou úroveň, ale vážně by mě zajímalo, jestli někdo čekal "inteligentní komedii", kterou kritika moooc pochválí... :) Někdo se prostě těší na oscarové trháky a já bych byl šťastný, kdyby vznikalo víc podobných filmů, který si dělají srandu ze všeho a zda-li je to s*ačka nebo jestli dává scénář logiku jim je úplně jedno. Už se fakt těším, až se mě někdo zeptá, o čem je "Mládeži nepřístupno". No, víš, Kate Winslet zírá na koule na krku, Anna Faris chce pokakat, Halle Berry si máchá kozy v omáčce, Naomi Watts jako matka dává první polibek svému synovi a Elizabeth Banks válčí s animovaným kocourem. A lidi typu Kajda23 na mě budou poníženě koukat a kroutit hlavou, jak mi něco takového může přijít vtipný... :) PS. Mých 4* je asi stejně tak objektivních, jako Vaše pohoršené odpady. ;) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vlastne som dal pôvodne tri hviezdy; niektoré veci sa mi totiž páčili dosť (hlavne reklamy, superhrdninská scénka, a možno ešte Wattsovej domáca škola), následne som to ale musel znížiť, pretože väčšina humoru je ozaj značne trápna, fekálna a nedotiahnutá do konca, a keď by som sa z tých scénok snažil spraviť nejaký priemer, asi by to nedalo ani tie dve. Najhoršie boli segmenty s Jackmanovými gulami a Banksovej mačkou, a aj to mne najsympatickejšie videjko s Batmanom a Robinom som už videl zhruba rovnako vtipne natočené TU. Na takého Silvestra je to ale tutovka. PS: Z Chloë Grace je žena, už je to potvrdené :) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • V jedné části hraje Anna Faris postavu jménem Julie a Chris Pratt je Doug. V závěrečných titulcích se ale postavy jmenují Vanessa a Jason. (Cheeker)
  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)
  • Snímek má dvě verze. Například v Anglii nebo v Nizozemsku se film promítal v té alternativní, kde místo pokusu zoufalého, zpustošeného a neúspěšného scenáristy (Dennis Quaid) prosadit svou morbidní komedii, se skupina tří teenagerů (Mark L. Young, Adam Cagley, Devin Eash) pokouší najít nejvíce zakázaný film na světě Movie 43, což v konečném důsledku vede ke zničení civilizace. (ČSFD)

Reklama

Reklama