Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když přijede pistolník Divoký Bill Longley do drsného hornického města Magdalena v Novém Mexiku, zjišťuje, že jeho přítel byl zavražděn bezohledným gangem psanců, který se utábořil ve městě a terorizuje místní obyvatele. Divoký Bill se rozhodne svého kamaráda pomstít, ovšem najednou se stane něco neuvěřitelného! Po důlní explozi se na zem vyrojí tisíce malých jedovatých hadů a plazí se ulicemi města… Zachraň se, kdo můžeš! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

B. Drago si nevie nájsť destináciu na herecky zaslúženú dovolenku , tak odcválal priamo na zinscenovaný " rozdivočelý " západ. Nevyšlo mu to - prekazili to totiž digi/hady. Úsmevná filmová fraška , preplnená kompletným westernovým klišé odpozeraným asi z rádia. Ak by som opomenula jasnú inšpiráciu skvelými " TREMORS " - dala by som 2 - takto ich dám aj tak - lebo TV blbinka - a silná ! P.S. Ten tieň " TOMBSTONE " je veselo nápadný. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkombinovat Western z hadim hororem zni od zacatku slusne ulitle ale tohle je bohuzel jen ptakovina podobny silenosti muzu ale co je moc je prilis nevim proc ale vetsina filmu o hadech je proste zkurvenych a kdyz mam brat totalni zetka prisel mi nejlepsi Python 2 kterej tu je uplne podelanej zatimco tohle je totalne vyzdvihovany no tak nevim asi mam styl jakej tu nema nikdo to co se tu libi se mi nelibi a naopak co nadelam... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já filmy od Syfy můžu, a tohle je další jejich výtvor. Film o hadech kteří se objeví v malém zapadlém westernovém městečku působí dobře i přes to že tak trochu kopírují čtvrtý Tremors. Od filmu se nedá nic moc čekat, první hadi se objeví až po 40 minutách předtím se baví hlavní hrdina s Billy Dragem. Vlastně celý začátek mi přijde celkem zbytečný, ne že bych se nudil ale moc mi tam neseděl. Hadi vypadají ale hrozně a to jsem si říkal že se Syfy každým filmem zlepšuje. Pravda kdo nehledá nijak dobré triky bude spokojen. A já jsem spokojen celkem byl. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Spousta špatně zpracovaných jedovatých hadů versus spousta nechutně přehrávajících kovbojů? Come on! Monstra: Bonusem je nečekaný zjev krále všech plazů na samotném konci, ničeho lepšího se v průběhu "filmu" nedočkáte. Herci: U některých nízkorozpočtových filmů není ani třeba se k nim vyjadřovat. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Film disponuje rádoby velkolepými záběry, které ale ve výsledku nemají co nabídnout. Prázdný western, který si hraje na horor pomocí digitálních hadů... ()

Reklama

Reklama