Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

matt85 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má ještě větší potenciál, než mělo TBBT před třemi lety! A zatím ho i potvrzuje! Při každém dílu se dusím smíchy a jakmile skončí (Ach jo, je škoda, že vždycky tak rychle uběhne!) se ihned začnu těšit na další týden! Nejlepší sitcom od roku 2007 kdy vzniklo TBBT! EDIT: Po mém počátečním nadšení přislo to čeho jsem se obával. Seriál šel kvalitou neuvěřitelně dolů a hodnocení jde jasně dolů :( ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Nejpovedenější komedie letošní nové seriálové sezóny. Myslím, že je to správně vyvážené, každý tam má svoji úlohu a nikdo netrpí nedostatkem či přebytkem prostoru. Líbí se mi, že se seriál nesnaží být vtipný za každou cenu a proto má úroveň :) Budu sledovat dál a průběžně updatovat, ale doufám, že hodnocení nebudu muset snižovat ... ()

Reklama

Ozo 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak dobré, jako před dvěma dny zhlédnutá první série 2 Broke Girls, ale rozhodně ani tak špatné, jak tu někteří popisují. Vtipné situace střídají ty trapné, ale mně prostě připadá, že těch vtipných je o dost víc. A taky mám slabost pro krásnou Britku Rebeccu Hazlewood. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který se neumí rozhodnout, jestli být jen přímočarou legrací nebo zapojit i vážnější tóny. Ve výsledku jsou zde ztřeštěné situace, sem tam i velice vtipná scéna, ale vzápětí na to navazují scény smutné, třeba o zklamaném očekávání rodičů, o strachu ze ztráty zaměstnání…. Přitom si ale série ponechává sitkomovou povrchnost, kdy problémy z jednoho dílu v dalším díle zázračně vymizí a už se neřeší (láska k Indce, ztráta zaměstnání, rozchod s přítelkyní…). Jakoby to najednou nebylo. ___ Tenhle přerývaný tón v náladě seriálu mi úplně nesedl. Na druhou stranu, některé fórky se vyvedly a navíc fandím i netradičnímu pokusu, byť tedy nevyšel bezchybně. ___ Ze začátku mi vadilo, že humor je často postavený na předsudcích a stereotypech, někdy na můj vkus až rasistických. Ale plusem bylo, že se tahle zjednodušení týkala obou stran – „tradici ctících a vyčůraných Indů“ i „tupých a světa neznalých Amíků“. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl 8 epizod. Ano, seriál přešlapuje na místě, je stereotypní. Ale baví mě. Je vtipný, pohodový. Člověk u Outsourced nemusí nějak přemýšlet, jen sedí a užívá si příběh plný klišé, která baví tím, že jsou zasazená do nezvyklého prostředí. Uvidím, jak se to vyvine dále. EDIT: Po zhlédnutí celého seriálu svá slova neměním - plné klišé, ale plné i originálního humoru a zajímavých "poznatků" (např. že muži ženy obdarovávají genitáliemi květin). škoda, že už nebyly natočeny další díly... ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama